Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΟι σκιώδεις αυτοκράτορες...

Οι σκιώδεις αυτοκράτορες της σημαδεμένης τράπουλας

godfather.jpgΤα μέλη της σκοτεινής λέσχης “Bilderberg” μία εκ των 5-6 του μυστικισμού, θα ταράξει τα νερά της Ελλάδος σε λίγες ημέρες. Όπου θα παραβρεθούν για την καθιερωμένη ετήσια συνεδρίαση τους.

Οι αείμνηστοι Έλληνες ηγέτες γνώριζαν πολύ καλά το σκοτεινό της παιχνίδι, γι΄ αυτό και δεν πέρασαν ποτέ το κατώφλι της συγκεκριμένης λέσχης, παρ΄ όλο που ορισμένοι είχαν πάντα ανοιχτό προσκλητήριο.

Άλλοι αείμνηστοι ήταν επικηρυγμένοι από την εν λόγω λέσχη, καθώς τους θεωρούσαν επικίνδυνοι και ασυμβίβαστη για τα κρυφά της σχέδια. Ηταν αδύνατον να τους χειραγωγούν στα μέτρα τους.

Δυο εκ των αυτών ήτα ν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Δύο δυνατοί παίκτες της εξωτερικής και διεθνούς πολιτικής σκακιέρας.

Επικηρυγμένος από την λέσχη αυτή ήταν ακόμα και ο Σμυρνέος, Α.Ωνάσης. Πολύ επικίνδυνος με το ξυράφι, λειτουργικό μυαλό του που ήταν πάντα δέκα βήματα μπροστά για τις μελλοντικές επενδύσεις και στις στρατηγικές συγκυρίες, όπου τους χαλούσε τα σχέδια των σκιωδών αυτοκρατόρων.

Κάτι που δεν ισχύει σήμερα για τον εφοπλιστή Καρρά  και το πρώην συγκρότημα του στην Χαλκιδική, όπως και ήταν πρώην ιδιοκτήτης της τράπεζας Κρήτης, (C. Carras ,συνιδρυτής του Κέντρου για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και της ιδιαίτερης δράσης του στον τομέα της αλλαγής των εγχειριδίων της Ιστορίας.Κέντρου, όπως και του Συλλόγου για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια “Association for Democracy in the Balkans”, αλλά και σε πολλά πεδία ακόμα  όπως για την ίδρυση πολλών οργανισμών κι οργανώσεων.

Είναι ο Έλληνας συντονιστής του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ,ενω επί 18 χρόνια, μετείχε στην οργανωτική επιτροπή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και από το 1997 μέχρι το 2002, συμπροήδρευσε στο Επιχειρηματικό Ενημερωτικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για τη Συνεργασία στην Νοτιανατολική Ευρώπη (Southeast European Cooperative Initiative – SECI”, με έτερο πρόεδρο τον Τούρκο μεγιστάνα Ράχμι Κοτς.

Είναι ιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας για την προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, όπως και της αμερικανικής Εταιρείας για την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά, και αντιπρόεδρος της Europa Nostra, της πανευρωπαϊκής οργάνωσης για την πολιτιστική κληρονομιά. Είναι Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ήταν ο οργανωτής του Συνεδρίου για τη θρησκεία και το περιβάλλον που έγινε το 1998 στην Πάτμο)

Σστο Club των σκιωδών αυτοκρατόρων, τακτικό μέλος είναι και  ο G.A.David ,ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεων Cola.., μέλος της οργανωτικής επιτροπής της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μέλος στα Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου, της εταιρείας Αλλατίνη κ.α.  ανέλαβε την οργάνωση της συνεδρίασης, που θα λάβει χώρα εντός ολίγων ημερών.

Μέλος υπήρξε επίσης και ο Βιομήχανος Αργυρός, και πολλοί άλλοι.

Το βέβαιο είναι πως οι σημερινοί εθνοπατέρες του κατεστημένου είναι ευάλωτοι σε κάθε εξωτερική πίεση, έτοιμοι να δώσουν τα πάντα, αρκεί να βρίσκονται στην εξουσία, χάρη στην σκιώδη λέσχη, που  είναι  και τα πραγματικά αφεντικά όλων των λαών, και δεν έχουν καμιά σχέση, μα καμιά σχέση με το ύψος και το σθένος των αειμνήστων ηγετών της Ελλάδος που άφησαν ιστορία στη διεθνή πολιτική σκηνή. Πως λέμε “πέρασαν και δεν ακούμπησαν” αυτό ακριβώς ισχύει για τους σημερινούς εθνοπατέρες μας.

Έτσι λοιπόν τα αφεντικά και τα μέλη του σκιώδους “Club”, έχουν φτάσει ήδη στην χώρα μας με τα πολυτελή Lear Jet στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, κάτω από άκρα μυστικότητα και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Αυτός είναι ένας λόγος που έκλεισε νύχτα η βουλή των Ελλήνων άρον – άρον, γιατί αρχίζει η συνεδρίαση της λέσχης “Bilderberg” κεκλεισμένων των θυρών, με καλεσμένους την  μισή βουλή των Ελλήνων και από τα δύο μεγάλα κόμματα (και όχι μόνο,) όπως  ακόμα και πρόεδροι δημοσίων ιδρυμάτων, οργανισμών, καθηγητές της δημόσιας παιδείας, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, και πολλοί άλλοι.

Επειδή  και πρέπει και θέλουν να παραβρεθούν σε αυτήν την μυστική συνάντηση, δεν ήταν δυνατόν τις ημέρες αυτές να συνεδριάζει και η βουλή, με τα καυτά θέματα που ταλανίζουν την χώρα ταυτόχρονο με την συνεδρίαση της λέσχης των κοσμοκρατόρων. Αυτό κι αν ήταν και είναι μεγάλο σκάνδαλο του αιώνα στην Ελληνική πολιτική ιστορία.

Ένα και βασικό θέμα της ατζέντας είναι οι θέσεις και τα οράματα του παλαίμαχου μέλος, και συμβούλου όλων σχεδόν των προέδρων της Αμερική Χένρι Κίσιγκερ, με τον βοηθό, υπηρέτη, παρατρεχάμενο  τον Gyorgy Schwartz, η άλλως  με το μεταλλαγμένο πλέον το όνομα του ώς George Soros, με κύριο θέμα  την οριστική διαμέλιση των Βαλκανίων σε μικρά κρατίδια, περιλαμβανομένης και της Ελλάδος, για την ευκολότερη διείσδυση των ισχυρών, ελέγχοντας την περιοχή, μείζονος στρατηγικής σημασίας.

Ισχυροποιώντας τους Σλάβους, Σκοπιανούς, περί της ταυτότητος τους ως Μακεδόνες (πέρασαν και δεν ακούμπησαν, οι πρώην τσοπάνηδες από τα Βουλγαρικά όρη (του 6ου – 7ου αιώνα), για να ολοκληρώσουν τα προ ετών σχέδια των σκιωδών κοσμοκρατόρων, που είναι η διείσδυση τους στην Ελληνική Μακεδονία από το κέντρο, δυτικά και ανατολικά για την απόκτηση του σπάνιου ορυκτού πλούτου που έχει, και ενός μεγάλου κομματιού του Αιγαίου.

Τα σχέδια αυτά θα που θα συζητηθούν με κάθε λεπτομέρεια θα εφαρμοστούν μέσα στα επόμενα 15 χρόνια, με ισχύ από την έναρξη της συνεδρίασης. Εκ σου και τα σχέδια της κυβέρνησης περί φορολογικών μέτρων αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το ίδρυμα Soros με έμφαση για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπητης,(και με  ιδιαίτερη δράση στον τομέα της αλλαγής των εγχειριδίων της Ιστορίας,εκπαιδευτικών Προγραμμάτων & Υποτροφιών ,με τα ίΙδρυμάτα του και στο Αφγανιστάν – Αλβανία – Αρμενία – Αζερμπαϊτζάν – Λευκορωσία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Βουλγαρία – Μπαγκλαντές Κροατία – Γεωργία – Ινδονησία – Ιορδανία – Καζακστάν – Κόσοβο – Κιργιζιστάν – Λίβανος – Σκόπια – Μολδαβία Μονγκολία – Μαυροβούνιο – Πακιστάν – Ρουμανία – Ρωσία – Σερβία – Συρία – Τουρκία – Ουκρανία – Τατζικιστάν Τουρκμενιστάν – Ουζμπεκιστάν και Κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφοι ,και όχο μόνο) ακόμα εδρεύει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βαρδαρίου ,με 24ωρη φύλαξη από την Ελληνική αστυνομία, παρακαλώ!!! Έγινε δε τόσο απαραίτητο για την Ελλάδα, που ο Δήμος Θεσσαλονίκης προγραμματίζει να δωρίσει στον πολυεκατομμυριούχο G. Soro ένα κλασικό κτίριο στην περιοχή της παλιάς πόλης για την μόνιμη εγκατάσταση του αμφιλεγόμενου ιδρύματος.

Ενώ στο κτίριο του Βαρδαρίου όπου στεγάζεται ακόμα και σήμερα το ίδρυμα του εν λόγω πολυεκατομμυριούχου χρωστά τα ενοίκια στον ιδιοκτήτη από τον οποίον νοικιάζει τον χώρο, κατά τα άλλα μιλάμε για κοινωφελές ίδρυμα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τρομάρα μας !!!! Αυτά είναι για τους ανόητους που τρώνε πολύ κουτόχορτο.

Το εν λόγω ίδρυμα ρίζωσε στην Ελλάδα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, και αφού ο μέγας μάστορας του Χρηματιστηρίου έριξε και το Ελληνικό Χρηματιστήριο. Για την ακρίβεια αφού ο κοσμάκης έχασε τα χρήματα στο Χρηματιστήριο, ο μέγας χρηματιστής Soros ήλθε κρυφά στην χώρα μας, για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον τότε Υπουργό Οικονομικών.

Από την συνάντηση αυτή ξεπρόβαλλε μια αναπτυξιακή μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Έτσι και χειρότερα παίζεται το μέλλον της Ελλάδος στα χέρια της σκιώδους λέσχης

Γι΄ αυτό δεν θα μας εκπλήξει η οριστική αναγνώριση από την αφάνεια των Σλάβων – Σκοπιανών ως “Μακεδόνες”, πάντα με την συνεργασία των Ελλήνων πολιτικών.

Για ποιο μέλλον και ανάπτυξη μιλάμε της πατρίδας μας;; Κούφια λόγια για κατανάλωση, και θεατρινισμοί των κομμάτων που είναι έρμεοι των εντολών των ισχυρών οι οποίοι μόνο το καλό της Ελλάδος δεν σκέπτονται. Αντιθέτως οι Έλληνες πολίτες ας μην έχουν αυταπάτες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Ήδη η Βόρεια Ελλάδα ζει εδώ και μια δεκαετία στον ρυθμό που δίνουν οι σκιώδεις κοσμοκράτορες, με το κλείσιμο των βιομηχανιών, πολλών εργοστασίων, και το έργο συνεχίζεται μέχρι να μείνουν όλοι οι πολίτες άνεργοι, γονατισμένοι στην κάθε κακουχία.

Για παράδειγμα πρόσφατα τεχνικά έκλεισε μια εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων χημικών βιομηχανιών στον κόσμο που λειτουργούσε στην περιοχή έξω από την Θεσσαλονίκη, με σταθερή παραγωγή στο PVC και το χλώριο για στρατηγικούς σκοπούς.

Ανώτερο στέλεχος της εν λόγω χημικής βιομηχανίας μου εκμυστηρεύθηκε πως ότι ενώ στα χαρτιά εμφανίζεται να είναι κλειστή, για ευνόητους λόγους, ωστόσο η βιομηχανία δουλεύει κανονικά, βέβαια με ελάχιστους εργαζόμενους. Δεν ήταν δυνατόν άλλωστε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα, αφού φέρνουν πρώτη ύλη από εργοστάσιο της Ιταλίας που είναι ίδια εταιρεία, το λεγόμενο καρτέλ των τεσσάρων βιομηχανιών, τα συσκευάζουν δε σε σακούλες όπου αναγράφεται με Ελληνικά γράμματα η φίρμα της εταιρείας.

Το προϊόν αυτό το πουλούν στην Ελλάδα και μια μεγάλη ποσότητα το εξάγουν στο εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν επίσης να κλείσει οριστικά η εν λόγω βιομηχανία βάση της συνθήκης του Κιότο που αναφέρει ότι οι εν λόγω τέσσερις βιομηχανίες στον κόσμο, στο σύνολο τους επιτρέπεται να παράγουν 500. 000. 000 ατμοσφαιρική ρύπανση, παρουσιάζοντας στην παγκόσμια κοινότητα τα στατιστικά στοιχεία.

Αν κλείσει οριστικά η βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη οι υπόλοιπες τρεις θα πρέπει να κατεβάσουν την ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι τα 400.000.000 σύμφωνα με την συνθήκη του Κιότο. Αυτό συνεπάγεται δυσβάσταχτα πρόστιμα για τις βιομηχανίες, πράγμα που δεν συμφέρει στο κύκλωμα του καρτέλ.

Έτσι λοιπόν φαινομενικά έκλεισε η βιομηχανία της Θεσσαλονίκης, ώστε να απολυθούν οι 1100 εργαζόμενοι βάσει εντολών των σκιωδών αυτοκρατόρων, για να φανεί ακόμα πιο ισχυρή η τεχνική κρίση στην Ελλάδα και όχι μόνο. Εκτός των άλλων η συγκεκριμένη χημική βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ μείζονος στρατηγικής σημασίας, λόγω του χλωρίου που παράγει.

Για τον λόγο αυτό τα μηχανήματα του εργοστασίου σε καθημερινή βάση συντηρούνται από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους – μηχανολόγους, κάτω από άκρα μυστικότητα. Το φαινομενικό κλείσιμο του εργοστασίου και η απόλυση των 1100 εργαζομένων ήταν προσχεδιασμένη προ ετών, από τους λεγόμενους μάνατζερ του δημοσίου, και εφαρμόστηκε με την σύσσωμη γνώμη του Ελληνικού κράτους, και των κλειδοκρατόρων.

Το ερώτημα είναι γιατί επιλέχθηκε και πάλι η Ελλάδα ως τόπος συνεδρίασης της σκιώδους λέσχης, (η πρώτη συνεδρίαση στην Ελλάδα είχε γίνει το 1993) από τις παραπάνω αναφορές μου περί σχεδιασμού ανακατάταξης των Βαλκανίων.

Το δεύτερο κομμάτι της μυστικής συνεδρίασης περιλαμβάνει μια σύντομη περατζάδα με ιδιωτική πολυτελή θαλαμηγό στα νερά του Αιγαίου, στα κρίσιμα σημεία που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός , όπου  υπάρχει δηλαδή πετρέλαιο, όσμιο, ψευδάργυρος, μεθάνιο και άλλα χρήσιμα και σπάνια μεταλλεύματα.

Τρίτο και καλύτερο να απολαύσουν το κλίμα της Ελλάδος και να πάρουν την αύρα και το πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων, έτσι ώστε να εμπνευστούν για τα επόμενα σχέδια τους, πώς να καταστρέψουν, και πώς να μηδενίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία και την θρησκεία των λαών, βάζοντας τους σε ένα μηχανισμό που θα τους παράγει χρήμα και εξουσία.

Αυτό είναι και το μήνυμα για τις Ευρωεκλογές, το χρήμα και η εξουσία με τους αρχηγούς της Ε. Ένωσης να συνεδριάζουν κάτω από την σκιά της λέσχης των αυτοκρατόρων, ενώ σε λίγες ημέρες θα ζητούν την ψήφο μας, για να εφαρμόσουν τις οδηγίες που θα λάβουν από την μυστική συνάντηση αυτών.

Ύστερα απ΄ αυτό το βέβαιο είναι ότι η τράπουλα αναμφίβολα είναι σημαδεμένη.

Νίκος Βάνης

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ: Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση είναι εδώ

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέσω του θεσμού των «Μαθητικών Εφημερίδων» και το Γραφείο Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα 

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέσω του θεσμού των «Μαθητικών Εφημερίδων» και το Γραφείο Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ευρώπης» με θέμα «Η Δημοσιογραφία ως πυλώνας Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία ως...

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. 

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας Alter Ego δεν βιάζoνται να προχωρήσουν σε επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας. Mετά την εξαγορά του τίτλου έγιναν κάποιες κινήσεις και επαφές για επιλογή στελεχών που θα τεθούν...

”Mονή της Χώρας”. Γιατί οι διαμαρτυρίες; Την εκκλησία στην Κων/πολη, μετάτρεψε σε τζαμί, η Τουρκία, επίσημα, 6 Μαίου 2024, δηλ. 571 χρόνια μετά την...

''Mονή της Χώρας''. Γιατί οι διαμαρτυρίες; Την εκκλησία στην Κων/πολη, μετάτρεψε σε τζαμί, η Τουρκία, επίσημα, 6 Μαίου 2024, δηλ. 571 χρόνια μετά την ''άλωση της Πόλης''. Χτίστηκε, επί βυζαντινής αυτοκρατορίας, τον 13ο αιώνα. Η μετατροπή δεν ενόχλησε πατριαρχείο...

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...