Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟμογενειακά''Aristos Travel -non...

”Aristos Travel -non stop” ταξίδια

greek_parlament.jpg από πλατεία Συντάγματος προς New-York. Φαίνεται έχει γίνει συνήθεια γιά το ελληνικό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο -έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους, γιατί ”κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”- να κάνουν την διαδρομή Αθήνα -Νέα Υόρκη, όπως Σύνταγμα-Πατήσια. Διαφορετικά, δεν μπορεί να εξηγηθεί η τακτική παρουσία στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών, δημοσιογράφων κάθε λίγο και λιγάκι.

 -Σεπτέμβριο Ντόρα και Βουλγαράκης -με διμοιρίες δημοσιογράφων

– Δεκέμβριο πάλι Βουλγαράκης, ενώ ο Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, είναι τακτικός. Δικαίωμά τους, αφού έρχονται, υποτίθεται, γιά την προβολή της Ελλάδας μας, μ’ έξοδα του ελληνικού λαού.

Αλλά δυστυχώς προκαλούν με την χλιδή, τα τεράστια έξοδα, τις ”επιδρομές” σε καταστήματα και πολυτελέστατα εστιατόρια, κ.ά.

Τελευταία 2 Δεκ. ’06, ήρθαν γιά λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Πολιτισμού, βουλευτές, δημοσιογράφοι και λοιποί, 25-30 άτομα, γιά τα εγκαίνια της έκθεσης ”Αθήνα-Σπάρτη:Από τον 8ο έως τον 5ο π.Χ αιώνα”.

 Τα έξοδα πληρωμένα από το ‘Ιδρυμα ”Αλάξανδρος Ωνάσης”, Δεν θα κρίνουμε εμείς πως σκορπούν τα χρήματα οι άνθρωποι του Ιδρύματος, αφού τα βρήκαν έτοιμα, άσχετα αν (πρέπει) να τα διαχειρίζονται αυτοί ή η νόμιμη κληρονόμος. Αλλά 25-30 άτομα με πολυτελέστατη διαμονή, πολυτελέστατες δεξιώσεις κλπ, είναι γεγονότα που προκαλούν.

Και υποτίθεται η έκθεση απευθύνεται βασικά στους Αμερικανούς, αλλά οι πολυτελέστατες δεξιώσεις, όχι. Απευθύνονται από εμάς, γιά εμάς. Συνηθίζονται τέτοια ταξίδια και χλιδάτες εκδηλώσεις γιά ”ημέτερους”… Το ”σεμνά και ταπεινά” κατάντησε ”άσεμνα και διόλου ταπεινά”.

Και ΠΡΟΚΑΛΕΙ το πολιτικό-μιντιακό κατεστημένο… Προκαλεί πολύ… Και οι ομογενείς μιλούν, λένε πολλά κι έχουν δίκιο. 

Στη δημοσιογραφική αποστολή κυριαρχούν οι κυρίες, πολλές από τις οποίες είναι (και) σύζυγοι επιφανών δημοσιογράφων. 

 Την ευθύνη γιά την φιλοξενία από πλευράς Ωνασείου, την είχε η ‘Αννα Παναγιωταρέα- σύμβουλος Τύπου. ‘Ολοι έφτασαν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και από την πρώτη βραδιά οι αμφιτρύωνες έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, προσφέροντες το δείπνο.

welcam.jpgΤην Κυριακή το πρωί, με την αγορά της Νέας Υόρκης κλειστή, οι άνθρωποι του Ιδρύματος Ωνάσης πρόσφεραν στους προσκεκλημένους το… καλύτερο. Νοίκιασαν ένα πούλμαν και τους μετέφεραν στο περίφημο Γκούντμπερι Σόπινγκ Σέντερ, έναν πραγματικό παράδεισο γιά τους καταναλωτές, όπου βρίσκονται τα καταστήματα όλων των μεγάλων επώνυμων εταιριών ένδυσης και υπόδησης.

Το πούλμαν τελικά αποδείχτηκε ότι χρειαζόταν… Οι πληροφορίες λένε ότι η δημοσιογραφική παρέα τίμησε δεόντως την αγορά και την Δευτέρα.

Την Τρίτη, 5 του μηνός, ήταν στα εγκαίνια της έκθεσης στον Ολυμπιακό Πύργο, στον αριθμό 645 της περίφημης 5ης Λεωφόρου και ακολούθησε το επίσημο γεύμα.

Η φιλοξενία ήταν τόσο πλουσιοπάροχη, που οι δημοσιογράφοι σχολίαζαν ότι τα καλύτερα ταξίδια γίνονται με το ”Αρίστος Travel” -όπως χαϊδευτικά βάφτισαν το ‘Ιδρυμα Ωνάσης.

Τελικά, έχει (και) τα καλά της η δημοσιογραφία»

πληροφορίες απο το ομογενειακό  και με αναφορές απο κυριακάτικις εφημερίδας των Αθηνών. 

 Οι (τουριστικές) περιπλανήσεις

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...