Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤο Σώμα Δίωξης...

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος το μεσημέρι στις 20 Δεκεμβρίου έκανε έφοδο στο κτήριο του κλαμπ στο Γκάζι μετά από πληροφορίες που είχαν για παράνομη διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.

Ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησαν οι αρχές, έξω από το κλαμπ ήταν ένας άντρας που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ο φύλακας. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια, έκαναν φύλλο και φτερό όλο το μαγαζί για να βρουν και να κατασχέσουν:47 φιάλες ποτών (BELVEDERE- ABSOLUT -CIROC) 31 φορητές συσκευές πληρωμών Pos.

Η έρευνα όμως είχε εκπλήξεις καθώς σε κρύπτη ψευδοροφής μέσα σε μπάνιο βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο πλαστικό εντύπωμα στρογγυλών σφραγίδων με τις ενδείξεις: «Ελληνική δημοκρατία Δήμος Αθηναίων, Ελληνική Δημοκρατία, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών – Αστ.Τμήμα Ομόνοιας» καθώς και ένα αυτοσχέδιο πλαστικό εντύπωμα βεβαίωσης του γνήσιου της υπογραφής.

Οι αρχές δεν βρήκαν όμως μόνο ποτά αλλά φυσίγγια αλλά και γεμιστήρα ενώ βρέθηκε ακόμα και ταυτότητα που ανήκει σε Έλληνα και είχε δηλωθεί ως χαμένη από τον Μάρτιο του 2020

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:24 φιάλες αλκοολούχου ποτού με επικολλημένη ετικέτα «Beefeater London Dry Gin» 14 πλαστικά διάφανα μπιτόνια όπου το καθένα είχε διάφανο αλκοολούχο υγρό αγνώστου προελεύσεως 3 πλαστικά μπιτόνια των 10 lt το καθένα με διάφανο αλκοολούχο υγρό επίσης αγνώστου προελεύσεως 171 κενές φιάλες ποτών κυρίως βότκας με ετικέτες διαφόρων εταιρειών Μία φαρδιά ξύστρα για την απόξεση των ετικετών

Την ώρα της έρευνας στη συγκεκριμένη αποθήκη, οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται ότι σε διπλανή αποθήκη ένας άντρας φόρτωνε κιβώτια με φιάλες σε ένα αυτοκίνητο. Τον ρώτησαν που ανήκει η αποθήκη και εκείνος παραδέχτηκε ότι ανήκει στο γνωστό κλαμπ αλλά παράλληλα την χρησιμοποιεί και ο ίδιος για να μεταφέρει… αφρώδεις οίνους.

Μόνο που στην έρευνα δεν βρήκαν αφρώδεις οίνους αλλά και 234 κενές φιάλες με ετικέτες διάφορων εταιρειών, ένα πιστολάκι μαλλιών, πολλά πώματα από φιάλες, πλαστικά περιτυλίγματα σφράγισης φιαλών, 42 φιάλες BELVEDERE με επικολλημένες τις ετικέτες και 8 αυτοκόλλητες ετικέτες με επωνυμία SMIRNOF. Στο χώρο έφθασε και ο λογιστής των τριών αποθηκών που αντιστοιχούσαν σε τρεις διαφορετικές εταιρείες που όλες είχαν σαν κοινό παρονομαστή το γνωστό κλαμπ.

Στην ερώτηση των αστυνομικών με ποιον γίνονταν οι συνεννοήσεις οι δύο άντρες αλλά και ο λογιστής απάντησαν ότι γίνονταν με τον Α…. που στην πραγματικότητα ήταν ένας άντρας Αλβανικής υπηκοότητας.

Οι αρχές ζήτησαν από τις εταιρείες που εισάγουν τα ποτά αν ήταν οι προμηθευτές των συγκεκριμένων φιαλών και η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Οι εταιρείες δε σημείωσαν ότι οι φιάλες που κατασχέθηκαν φέρουν πλαστά και παραποιημένα σήματα.

Στο Club συμμετέχει ως μέτοχος και σύζυγος πασίγνωστου υπουργού η οποία έχει φροντίσει μέχρι σήμερα να μην εκδοθεί δελτίο τύπου από το ΣΔΟΕ και την ΕΛΑΣ γεγονός που θα επέτρεπε την δημοσιοποίηση του ονόματος για το μαγαζί που σερβίρει «δηλητηριασμένα» ποτά με τεράστιο κίνδυνο για την υγεία όχι μόνο της νεολαίας αλλά και κάθε ενήλικα που αυτές τις μέρες κυρίως πηγαίνει στο μαγαζί.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...