Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΜητσοτάκης, ΗΠΑ... 'Ασχημες...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

‘Ξαφνιάστηκαν” στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου ’24.

Την ”σίγουρη” επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Γ. Τσούνης.

Μόνο το ”Κ” είχε ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα σταλεί η πρόσκληση και είχε εξηγήσει τους λόγους.

Ο πρωθυπουργός του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι υπερβολικά δουλικός και υποτακτικός στις ΗΠΑ, σε βαθμό… εμμετικό. Γεγονός που… ενοχλεί.

Οι ΗΠΑ, παραδοσιακά, χρησιμοποιούν πρόθυμους ”ηγέτες” γιά να πάρουν αυτά που θέλουν, αλλά μετά τους πετούν, ως ”στυμμένη λεμονόκουπα”, γιά να μην έχουν βάρη και προβλήματα.

Ο Κυρ. Μητοτάκης το παράκανε, με την δουλικότητά του. Ως πρόθυμος, πίστευε, ότι θα παραμένει πρωθυπουργός και οι ΗΠΑ θα αδιαφορήσουν, σε ότι αφορά… μίζες, διαφθορά κλπ. Αλλά οι ΗΠΑ, γνωρίζουν άριστα τις βρωμιές της ”οικογένειας” και δεν μπορούν να καλύπτουν συνέχεια, αδιαφορώντας.

Oύτε μπορούν να αγνοήσουν γεγονότα, όπως υποκλοπές, καταδίκη από Ευρωκοινοβούλιο, διαφθορά, ελεγχόμενη ”δικαιοσύνη”, ελεγχόμενα εξαγορασμένα ΜΜΕ κ.ά.

Δεν μπορούν να αγνοήσουν και το γεγονός ότι υπήρξαν, επίσης, καταγγελίες στην Ουάσιγκτον γιά το ”ποιόν” του πρωθυπουργού, αλλά και γραπτό αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, γιά να ερευνήσει την υπόθεση ”μίζες εμβόλια… Μπουρλάς-Pfizer, Μητσοτάκης-Φον Λάιεν”.

Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ ήταν η μη αποστολή πρόσκλησης γιά την τελετή στον Λευκό Οίκο. Η δεύτερη ήταν η έκθεση κατά Ελλάδας του Στέητ Ντηπάρτμεντ, γιά το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη. H τρίτη θα είναι ”μίζες, εμβόλια” και μετά τα υπόλοιπα.

Κυριάκος Μητσοτάκης, τέλος…

‘Ηταν δουλοπρεπής – υποτακτικός, ξενόδουλος και ”εργάστηκε” μόνο γιά τα δικά του οικονομικά και λοιπά συμφέροντα. Με ελεγχόμενη, εξευτελισμένη ”δικαιοσύνη” και εξαγορασμένα ΜΜΕ, ως υπηρετικό προσωπικό. Mε πρακτικές διεφθαρμένου ”καθεστώτος” και ευρύτερη οικογένεια ”αρπακτικών”.

Σημ.: Η ”τακτοποίηση” των ελληνοτουρκικών, με παρέμβαση ΗΠΑ και Ευρ. ‘Ενωσης, χρειάζεται ”προοδευτική συν-κυβέρνηση” για να περάσει στον λαό, ανώδυνα.

kalami.us – 24 Απρ. ’24

……….

Σχετικό δημοσίευμα: Το τέλος του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...