Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΠΤΩΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ...

ΠΤΩΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr

Στις 17 Φεβρουαρίου 2015 ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο!

Την επομένη ημέρα ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος εκλέχτηκε με 233 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Νέα Δημοκρατία) Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Ωστόσο ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ την εποχή εκείνη Κυριάκος Μητσοτάκης διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του κόμματος,

απέχοντας της ψηφοφορίας!

Επιλέγοντας το “στρίβειν διά του αρραβώνος” προκειμένου να μην καταψηφίσει τον κ. Παυλόπουλο!

Αλλά στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε περί της απόφασής του, ήταν προσβλητικός προς το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Τιμώ τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο. Πρόκειται για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση.

Δεν έχω πειστεί, όμως, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τρεις λόγους: Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα…»!

Απεναντίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός αντιστάθηκε στο πελατειακό κράτος, κυρίως των ΜΜΕ, χειρίστηκε με επάρκεια μεγάλες κρίσεις, όπως το “ανήκουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, εμπλέκοντας την Ελλάδα σε εχθροπραξίες με τη Ρωσία, χειρίστηκε άψογα τις γκεμπελίστικες πρακτικές τηλεφωνικών υποκλοπών κλπ. κλπ.! Και βέβαια εκείνος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμούσε και επιθυμεί μια Ελλάδα απόλυτο υποχείριο των σατανικών ορέξεων του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, για τη διάλυση του Έθνους – Κράτους, της Χριστιανικής Ορθόδοξης Πίστεως και της παραδοσιακής οικογένειας!  

Έτσι στις 15 Ιανουαρίου 2020, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε για ΠτΔ τη νομικό κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και η οποία τελικά εκλέχτηκε στο ύπατο θεσμικό αξίωμα της Δημοκρατίας μας! 

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το “ζευγάρι” στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας, προκειμένου να συντελεστεί η πλήρης ηθική κατάπτωση της κοινωνίας μας και ο εθνικός ακρωτηριασμός μας! 

Είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ η κ. Σακελλαροπούλου;

Το πολιτικό alter ego λοιπόν του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προέβη σε πράξεις, άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων της, που προβλημάτισαν, αν όχι εξόργισαν την πλειοψηφία του λαού μας!

Και συνεχίζουν να τον εξοργίζουν μέχρι σήμερα, από τη στιγμή που επί παραδείγματι,  δεν κράτησε τα προσχήματα που απορρέουν από τον ανώτατο θεσμικό της ρόλο και μετατράπηκε σε όργανο ελάχιστης μειοψηφίας!

Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η παρουσία της στα θεωρεία της Βουλής στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και η εκδηλούμενη χαρά της για την τελική ψήφιση;

Όπου στα ίδια θεωρεία βρίσκονταν και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης και οι οποίοι ξέσπασαν σε αλαλαγμούς χαράς και σε χειροκροτήματα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

Αλλά και η παρουσία της το ίδιο βράδυ σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου γιόρτασε μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Άκη Σκέρτσο, τον οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, την πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη και την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή!

Σε μια πολιτική κομματική μάζωξη όπου παραβρέθηκαν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας!

Αλλά οι αστοχίες της κ. Σακελλαροπούλου συνεχίζουν να εξοργίζουν τον ελληνικό λαό!

Αφού αυτό το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, πρωτίστως οι θεμελιωτές τους έλεγαν πως υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας!

Εν τούτοις η κυρία ΠτΔ δεν δίστασε λίγες ημέρες μετά (και σύμφωνα με το δόγμα του Πρωθυπουργού “βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, και ο οποίος είχε δώσει βήμα στη Βουλή των Ελλήνων σε Νεοναζί του Τάγματος των Αζόφ, της παραστρατιωτικής οργάνωσης δηλαδή, αποτελούμενη από Ουκρανούς εθελοντές, που χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιάς και νεοναζιστικής ιδεολογίας), να συλλυπηθεί την οικογένεια του Αλεξέι Ναβάλνι, χαρακτηρίζοντάς τον, ως “ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”! μόνο και μόνο επειδή ήταν κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαδιμήρου Πούτιν! 

Αλλά πώς να μην είναι στο ναδίρ η δημοτικότητά της στην ελληνική κοινωνία, όταν ισχυρίζεται ότι πρέπει «Να δίνουμε αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα»; Δηλαδή, τα παιδιά τους να παίρνουν αυτομάτως την ελληνική υπηκοότητα;

Γιατί; «για να μπορέσει να αυξηθεί ο ελληνικός πληθυσμός»!

Μετά όλα τα παραπάνω δεν αντιλαμβανόμαστε, ότι Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας προωθούν επιμελώς την εθνολογική αλλοίωση της Πατρίδας;

Ωστόσο, αντιλαμβάνεται η κ. Σακελλαροπούλου, πως δεν θα της δοθεί και δεύτερη 5ετία και προσπαθεί την ολοκλήρωση του έργου της, πριν την πολιτική συνταξιοδότησή της!  

Έδωσε εξετάσεις και πέτυχε… ο επόμενος θεσμικός ρόλος του Αλέξη…

Πριν όμως σας δώσουμε την βαρυσήμαντη πληροφορία, ας θυμηθούμε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας εκλέχτηκε Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια!

Με μια συντριπτική πλειοψηφία, για την καθοριστική συμβολή του στην ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”! Γιατί στην κατεχόμενη Ελλάδα οι Πρωθυπουργοί έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως!

Τον Αλέξη Τσίπρα όμως τον ψήφισαν, όχι μόνο οι Σοσιαλιστές, η Αριστερά, οι Φιλελεύθεροι ALDE (Μακρόν), αλλά και μεγάλο μέρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο οποίο ανήκει και η Νέα Δημοκρατία! Και όπως ακούγεται από Στρασβούργο μεριά, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Παπανδρέου, συντέλεσαν σε αυτήν την εκλογή, αφού είναι και οι δυο είναι υπέρμαχοι της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών” και των ελληνικών υποχωρήσεων έναντι της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος! Είναι οι προπομποί της αντιρωσικής προπαγάνδας!

Έτσι στη δικαιοδοσία του Αλέξη Τσίπρα της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, περνάει και η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ!

Της Αλβανίας “υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” του καθεστωτικού Έντι Ράμα, που ξεφτίλισε την ελληνική κυβέρνηση στο δικαστικό φιάσκο της υποθέσεως του εκλεγμένου Δημάρχου της Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη!

Δυστυχώς λοιπόν η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην γνωρίζει, να μην υποψιάζεται, ότι η υπόθεση Μπελέρη έχει στόχο την κατάργηση του αυτοδιοίκητου της Βορείου Ηπείρου!

Ένα αυτοδιοίκητο, που προβλέπει το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, το οποίο υπογράφηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1914 (και βρίσκεται σε πλήρη ισχύ) και από την τότε αλβανική κυβέρνηση! Στο οποίο αναγνωρίστηκε η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, μαζί με μια σειρά δικαιωμάτων για τον τοπικό πληθυσμό (διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία, διατήρηση της Ορθόδοξης Πίστης, διατήρηση εθίμων αι λαϊκών παραδόσεων, κλπ. κλπ.)!

Με τούτα και με τα άλλα, να σας πούμε ότι, ο διεθνής παράγοντας προετοιμάζει το έδαφος, προκειμένου να διαδεχτεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας την κ. Σακελλαροπούλου, ο Αλέξης Τσίπρας! 

Για να γίνουν τα “σωστά” επόμενα βήματα, που θέλει διακαώς ο διεθνής παράγοντας!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...