Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTerrorismΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΙΓΟ...

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΒΛΙΑ..

«Τουλάχιστον 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τρομοκρατών που εμπλέκονται άμεσα στην επίθεση στο Crocus, έχουν συλληφθεί», ανέφερε στον Πούτιν ο επικεφαλής της FSB.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να συγκαταλέγονται τα τέσσερα άτομα που διέφυγαν νωρίτερα της σύλληψης, μετά από συμπλοκή τους με την αστυνομία.

Αυτή είναι η πρώτη αποκάλυψη από πλευράς ρωσικών αρχών που αφορά συλλήψεις τρομοκρατών λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό στη Μόσχα.

«Περαιτέρω εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό συνεργών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall», είναι το πρωινό σχόλιο από το Κρεμλίνο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως η Μόσχα ΔΕΝ υιοθετεί -προς ώρας τουλάχιστον- την δυτική εκδοχή σχετικά με εμπλοκή του ISIS στο μακελειό με τους 60+ νεκρούς!

ΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, το Ria Novosti έχει δημοσιεύσει φωτογραφία-ντοκουμέντο από το περιβόητο λευκό ΙΧ με το οποίο φέρονται να διέφυγαν δύο από τους τρομοκράτες.

Όπως μεταδίδεται:

«Το αυτοκίνητο που συνδέθηκε με τους τρομοκράτες, φέρεται να ακινητοποιήθηκε στην επαρχία Bryansk, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Δύο από την ομάδα κατάφεραν να δραπετεύσουν σε ένα κοντινό δάσος, ενώ δύο ακόμη συνελήφθησαν».

Είναι πολύ πιθανό οι δράστες να κατευθύνονταν προς την Ουκρανία, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη Ρωσία!! Τα ρωσικά κανάλια πάντως σε Telegram και Twitter «βουίζουν»:

Δείτε τον έναν από τους τρομοκράτες να ομολογεί ότι άγνωστοι σε αυτόν του πρόσφεραν λεφτά (500χιλ. ρούβλια) για να σκοτώσει Ρώσους πολίτες.

Σύμφωνα δε με ρωσικά μέσα, «ο συγκεκριμένος συλληφθείς (γεννηθείς το 1998) πέταξε στη Ρωσία από την Τουρκία πριν από λίγες ημέρες. Προ ενός μηνός του έστειλαν ανώνυμο μήνυμα στο Telegram και του πρόσφεραν χρήματα για τη δολοφονία ανθρώπων»:

Δείτε τον έναν από τους τρομοκράτες να ομολογεί ότι άγνωστοι σε αυτόν του πρόσφεραν λεφτά (500χιλ. ρούβλια) για να σκοτώσει Ρώσους πολίτες.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...