Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ Σταμάτης Σπανουδάκης...

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει το νέο του δίσκο στη Θεσσαλονίκη

Τον νέο του δίσκο, με τίτλο «Χαίρε θάλασσά μου», θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία της συναυλίας του στο Ηρώδειο το καλοκαίρι, ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Η παρουσίαση θα γίνει σε συναυλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, “κρυμμένο μυστικό”, υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ’ αυτές τις δύο “γυναίκες”, λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αγαπημένες μουσικές στιγμές του.

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο), Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.

“Χαίρε θάλασσά μου”

Τμήμα των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη», που ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

Πληροφορίες
Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στα καταστήματα Ianos και Public , και στο «Ι. Βελλίδης» την ημέρα της συναυλίας  από τις 10 π.μ..

Τιμές εισιτηρίων: 22 ευρώ, φοιτητικό – ΑΜΕΑ 15 ευρώ.

Mετά από παράκληση πολλών φίλων , η εταιρεία παραγωγής και ο ίδιος ο συνθέτης αποφάσισαν να υπάρξει η δυνατότητα έκδοσης και ομαδικών εισιτηρίων μόνο με 10 ευρώ, για παρέες άνω των 15 ατόμων.

Παιδιά κάτω 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Η νέα προσφορά ισχύει μέχρι εξανλτήσεως των αδιάθετων εισιτηρίων.

Τηλ: 211 11 98 900

πληρ: από naftemporiki

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...