Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΙστορικάΟ Κ.Μητσοτάκης ο...

Ο Κ.Μητσοτάκης ο πρώην δήμαρχος Γ. Μπουτάρης και ο Γ Γεραπετρίτης Και Το Ισλαμικό φέσι το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, Οι μουσουλμάνοι που δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη.

Το Ισλαμικό φέσι το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης οι μουσουλμάνοι που δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης και ο Γεραπετρίτης για να κάνει το χατίρι του Ερντογάν,

Και στις μνήμες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δουλοπρέπεια δεν έχει όρια από τους τρις φωστήρες Μητσοτάκης ο πρώην δήμαρχος Μπουτάρη και ο Γεραπετρίτης δουλοπρέπεια παι σύννεφο για το χατίρι του Ερντογάν.

Με φέσι Αποφάσισε να κάνει το χατίρι του προέδρου Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Θεσσαλονίκη «τα σύνορα της καρδιάς του και ανοίγει έπειτα από έναν αιώνα, στις 10 Απριλίου, το Γενί Τζαμί προκειμένου να προσευχηθούν εκεί οι μουσουλμάνοι της Θεσσαλονίκης που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ κυβέρνηση των Αθηνών ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ προσβάλουν τα ιερά και οσία ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ.

Έναν μήνα πριν από το ελληνικό Πάσχα! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ.

ΣΤΑ Παρασκήνια από κυβερνητικά χείλη κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους, οι οποίες έχουν ως φιλοδοξία την κατάληξη της υπογραφής συνυποσχετικού αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, το αργότερο.

Κάτι να δώσουμε!

Το ποιος θα είναι ο φορέας που θα διοργανώσει την τελετή στη Θεσσαλονίκη, αν είναι ένας σύλλογος Τούρκων που είχε πρωτοστατήσει στο άνοιγμά του επί δημαρχίας Μπουτάρη ή κάποιος κρατικός φορέας (για να σωθούν τα προσχήματα) μας είναι αδιάφορο μπροστά στο προηγούμενο που δημιουργείται Όπως και το ότι η τελετή θα κρατήσει τέσσερις ώρες.

Η ζημιά που θα γίνει θα είναι μόνιμη.

Η Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δουλοπρέπεια δεν έχει όρια από τους τρις φωστήρες Μητσοτάκης ο πρώην δήμαρχος Μπουτάρη και ο Γεραπετρίτης δουλοπρέπεια παι σύννεφο για το χατίρι του Ερντογάν.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...