Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΟ κατά φαντασίαν...

Ο κατά φαντασίαν διευθυντής

maurogialuros.jpgΟ κατά τα άλλα βαλιτσοκουβαλήτης της εν διαστάσει συζύγου μιας γκραντ λαϊκής τραγουδίστριας, στον ελεύθερο χρόνο του συστήνεται ως διευθυντής νυχτερινών κέντρων σε αμέτρητες περιπτώσεις, εξασφαλίζοντας έτσι τις λαμογιές του.

Τώρα τελευταία νταλαβερίζεται με μια χορεύτρια, μιλάμε για φουλ καψούρα κατάσταση. Αν και είναι τελείως μπατίρης, εντούτοις την αδυναμία του για τα πολυτελή ξενοδοχεία, την ικανοποιεί χάριν των φαντασιώσεων του.

Πολύ πρόσφατα επισκέφθηκε μαζί με την καψούρα του νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή της “Πύλης Αξιού”, όπου ζήτησε σουίτα για να περάσει δύο καυτές βραδιές, το αμαρτωλό ζευγάρι, λέγοντας στην ρεσεψιόν,”… είμαι ο διευθυντής στο νυχτερινό κέντρο “Π”…”

Κάπως έτσι, όχι μόνο πήρε την σουίτα, αλλά παρήγγειλε κα αρκετές σαμπάνιες, με τις σχετικές λιχουδιές, όπως χαβιάρι κ.τ.λ.π.

 Για δύο ημέρες το ζεύγος της Αγίας Παρασκευής έχυσαν τα ζουμιά τους. Η χορεύτρια χόρευε για τα καλά τον κατά φαντασίαν διευθυντή, ενώ στο νυχτερινό κέντρο από την πίστα, η γκραντ λαϊκιά αφιέρωνε το τραγούδι, “Παντρεμένοι κι δυό, γύρνα σε παρακαλώ”, ο καθένας με τον καημό του.

Το βράδυ της δεύτερης βραδιάς το ζεύγος παρέδωσε την κάρτα δωματίου στην ρεσεψιόν, και αντί να πληρώσει την σουίτα ο κατά φαντασία διευθυντής, με πολύ άνεση διαβεβαίωσε τον ξενοδόχο, ότι αργά το βράδυ θα επιστρέψει, και να του κρατήσει την σουίτα, για άλλες δύο μέρες, τονίζοντας με έμφαση , “..Ότι χρειαστείς θα είμαι στο νυχτερινό κέντρο “Π”, μπορείς εάν θέλεις να με αναζητήσεις εκεί..”

Ο ξενοδόχος έφαγε το παραμύθι και το λαμόγιο, ο διευθυντής γεμάτος χάρη, πήρε αγκαζέ την χορεύτρια κα έγιναν άφαντοι.

Μετά από μια εβδομάδα η διεύθυνση του ξενοδοχείου πήρε τηλέφωνο στο νυχτερινό κέντρο, αναζητώντας με το όνομα που έδωσε, τον κατά φαντασία διευθυντή, για να ακούσει με έκπληξη, “κύριε αυτό το όνομα που ζητάτε δεν είναι διευθυντής του νυχτερινού κέντρου μας. Είναι ένας απλός υπάλληλος, που καμιά φορά τον απασχολούμε ως μετρ, όταν και για όσο καιρό, εμφανίζεται η σύζυγος του στο κέντρο μας…”

Ο ξενοδόχος έμεινε κάγκελο, ζήτησε  τότες τον πραγματικό διευθυντή του κέντρου.

Σε λίγη ώρα ο ένας εκ των μετόχων του κέντρου ο κ.“Γ” πήγε αυτοπροσώπως στο ξενοδοχείο να μπαλώσει το ρεζιλίκι που έπαθαν από το φανταγμένο λαμόγιο.

Έκλεισε σουίτα για μια μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, για όσο καιρό θα εμφανίζεται στο κέντρο τους, και πλήρωσε επί τόπου τον λογαριασμό, μαζί με τις δύο ημέρες του ψευτοδιευθυντή.

Φυσικά παρακάλεσε την διεύθυνση του ξενοδοχείου απόλυτη εχεμύθεια για την υπόθεση, να μην γίνει σούσουρο, κυρίως να μην μάθουν οι υπόλοιποι μέτοχοι του νυχτερινού κέντρου, και γίνουν όλοι μαζί μπίλιες. “Δεν μας ξεπλένει ούτε ο Θερμαϊκός”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον ερωτιάρη ψευτοδιευθυντή τα ίδια και χειρότερα έκανε παλαιότερα, και με άλλους δύο επιχειρηματίες. Πλήρωσαν πολύ ακριβά την γκομενοδουλειά του βαλιστοκουβαλητή.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, το λαμόγιο αυτό έκλεισε ολόκληρη δισκογραφική δουλειά για μια γκόμενα που είχε εκείνο τον καιρό, αλλά στο τέλος πλήρωσε το μάρμαρο αναγκαστικά ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου.

Εφόσον μπορεί και ξεγελά με άνεση, το ένα κορόϊδο πίσω από το άλλο, και ακόμα δεν τον πήραν χαμπάρι, τότε ας πληρώνουν !!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...