Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάο Βασίλης Καρράς,...

ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης.Stage Live

ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Την ίδια σκηνή θα μοιραστούν το χειμώνα σε δύο πόλεις

ην ερχόμενη σεζόν, ο λαϊκός άρχοντας Βασίλης Καρράς θα έχει στην παρέα του την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, με τις εμφανίσεις τους να ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη και να καταλήγουν έπειτα στην Αθήνα.

Μία σπάνια μουσική συνάντηση, τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες σε ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό ραντεβού. Επειδή η νυχτερινή διασκέδαση γράφει τη δική της ιστορία.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς με το προσωπικό ύφος και το χαρακτήρα του, η γοητευτική Καίτη Γαρμπή με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της και το διαχρονικό ρεπερτόριό της και ο εξαιρετικός, αισθαντικός Χρήστος Μενιδιάτης με το χάρισμα της πίστας, σμίγουν σε μία απρόσμενη μουσική συνύπαρξη μεγάλων επιτυχιών.

Οι δύο πρώτοι, ο Βασίλη Καρράς και η Καίτη Γαρμπή, ενώνουν τις φωνές τους 21 χρόνια ύστερα από την τελευταία φορά που τραγούδησαν μαζί, το 1996, ενώ η πρώτη φορά που μοιράστηκαν την ίδια σκηνή ήταν το 1993.

Η συνεργασία των τριών τους θα αρχίσει το Νοέμβριο από το  24

Stage Live

της Θεσσαλονίκης και η συνέχεια θα δοθεί στην Αθήνα.

Από τη νέα χρόνια, το 2018, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα εμφανίζονται στο «Ιερά Οδός».    Ο Μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς με το προσωπικό ύφος και χαρακτήρα, η γοητευτικήΚαιτη Γαρμπή με την ξεχωριστή χροιά και το διαχρονικό ρεπερτόριό της και ο εξαιρετικός αισθαντικόςΧρήστος Μενιδιάτης με το χάρισμα της πίστας σε μία απρόσμενη μουσική συνύπαρξη μεγάλων επιτυχιών!

Τι να πει κανείς για τον τεράστιο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά…40 χρόνια στο τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες, υπέροχα τραγούδια, μεγάλες συνεργασίες, αμέτρητες συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις συνθέτουν την ιστορία του! Με το πρώτο του δισκογραφικό βήμα να γίνεται το 1979 με τίτλο “Παράγκες και παλάτια” και να ακολουθεί το “Αλησμόνητες ώρες”, ο λαϊκός τραγουδιστής έδειξε κατευθείαν ότι μπροστά του έχει όλο το μέλλον για να γίνει ένα αστέρι και η πορεία έδειξε πως έφτασε στην κορυφή. Το 1992 με το δίσκο “Δεν πάω πουθενά” και την αμέσως επόμενη χρονιά το “Νύχτα ξελογιάστρα” ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειάς του για να γραφτεί το όνομα του με χρυσά γράμματα και όλοι να θέλουν να τον απολαύσουν από κοντά. Το 1999 έκλεισε 20 χρόνια στη δισκογραφία κυκλοφορώντας το “20 χρόνια Βασίλης Καρράς”. Συνέχισε την καριέρα του με εμφανίσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, κυκλοφόρησε αμέτρητους δίσκους με τεράστιες επιτυχίες και συνεργάστηκε με πολλούς τραγουδιστές δίνοντας την ευκαιρία και σε πολλά νέα παιδιά να αναδειχθούν κοντά του. Έτρεφε ιδιαίτερη εκτίμηση στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε για κάποιες σεζόν πραγματοποιώντας και ένα ντουέτο. Τον προηγούμενο χειμώνα βρέθηκε στην ίδια πίστα με το άρχοντα της νύχτας το Νότη Σφακιανάκη σε μια ιστορική μουσική συνάντηση. Αυτή τη φορά ο Βασίλης Καρράς θα έχει μαζί του την Καίτη Γαρμπή και το Χρήστο Μενιδιάτη.Η Καίτη Γαρμπή έχει γράψει τη δική της ιστορία στο τραγούδι. Βρίσκεται περίπου 30 χρόνια στην δισκογραφία και η δεκαετία του 1990 ήταν κυριολεκτικά χρυσή για την αγαπημένη τραγουδίστρια. Ο τρίτος της δίσκος με τίτλο “Του φεγγαριού αναπνοές” ήταν αυτός που την καθιέρωσε και την ανέδειξε και ειδικά το τραγούδι “Πες το μ’ένα φιλί”, το οποίο έγινε κορυφαία ραδιοφωνική επιτυχία ήταν αυτό που έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια! Το 1994 συμμετείχε στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και τις επόμενες χρονιές κυκλοφόρησε τους δίσκους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της το “Ατόφιο χρυσάφι” και το “Αρχίζω πόλεμο”, δίσκοι που έγιναν πλατινένιοι. Η πορεία της μετά τα πρώτα βήματα που την ανέδειξαν είναι λίγο πολύ γνωστά. Δίσκοι με πολλές επιτυχίες, εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλές συνεργασίες και συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις. Την προηγούμενη χρονιά ήταν στο Φως μαζί με τη Στέλλα Καλλή και τώρα έφτασε η στιγμή για μια αξέχαστη συνεργασία!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης αποτελεί έναν ανερχόμενο τραγουδιστή που η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για την ιστορία που έχει αφήσει στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει άλματα στην καριέρα του, συνεργάστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Φωταέριο, με το Χρήστο Χολίδη στο Frangelico, με το Γιώργο Γιαννιά στο Vox και το τελευταίο του βήμα ήταν με το Χρήστο Κυριαζή στο Cabaret για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Η συνέχεια δίνεται στη Θεσσαλονίκη και από τέλος Ιανουαρίου στην Ιερά Οδό στο Γκάζι. Το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο “Αδυναμία μου” έγινε από τις μεγαλύτερες επιτυχίες το φετινό καλοκαίρι! Η συνέχεια θα δοθεί στην Αθήνα και στην Ιερά Οδό όπου ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα ξεκινήσουν εμφανίσεις από τη νέα χρονιά!                    

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...

Ο Πούτιν ορκίστηκε για την 5η θητεία του και δήλωσε ανοιχτός για διάλογο με τη Δύση.

Το να κυβερνώ τη Ρωσία, μια χώρα 140 εκατομμυρίων ανθρώπων, αποτελεί «ένα ιερό καθήκον», δήλωσε o Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, αφότου ορκίστηκε για μια πέμπτη θητεία στην ηγεσία της χώρας του, επικεφαλής της οποίας είναι...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2031.

Το Δικηγορικό Γραφείο Χρήστος Πέτκος και Συνεργάτες πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής εναντίον δανειολήπτη. Το Δικαστήριο πιθανολόγησε, ότι η Ανακοπή που άσκησε ζευγάρι Δανειοληπτών είναι  βέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει, διότι η απαίτηση της Τράπεζας έχει εν μέρει παραγραφεί. Οι...