Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΜη εφαρμόσιμη η...

Μη εφαρμόσιμη η προσωποκράτηση για οφειλές προς το δημόσιο

nomos.jpgΜη εφαρμόσιμη η προσωποκράτηση για οφειλές προς το δημόσιο για  5.000,1 ούτε για 200.000 και για 150  Ευρώ.

Αντισυνταγματική θεωρείται η προσωποκράτηση από τους περισσοτέρους πρώην Αρεοπαγίτες, διότι έχει κριθεί πολλές φορές στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ), και πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

H Ελλάδα έχει υπογράψει το 1960 στην Ρώμη την σύμβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την ελευθερία και διακίνηση του ατόμου, από τότε είναι σε ισχύ, και δεν μπορεί να καταπατηθεί από καμιά Ελληνική κυβέρνηση.

Για να γίνει εφαρμόσιμη η προσωποκράτηση για οφειλές προς το δημόσιο, θα πρέπει η Ελλάδα να αποχωρήσει από την συνθήκη της Ρώμης, πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να γίνει.

Διαφορετικά  η σημερινή κυβέρνηση εάν προβεί σ΄ αυτήν την διαδικασία, σημαίνει ότι τελούμε υπό  δικτατορικό καθεστώς,ωστόσο από την Ελλάδα πέρασαν δικτατορικές κυβερνήσεις  που όμως δεν τόλμησαν να καταργήσουν την συνθήκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ρώμης

 

Επομένως ,το μέτρο αυτό της κυβέρνησης και της νομοθετικής εξουσίας, υπάγεται στο μνημόνιο το οποίο συνετάχθει σε ένα δικηγορικό γραφείο της Βρετανίας με την ονομασία “Χασάπης”, εδόθει με  εντολή από τους τοκογλύφους, τράπεζες – Γερμανία – Γαλλία – ΔΝΤ – κ.λ.π.

Η διάταξη αυτή δεν είναι εφαρμόσιμη βάσει της συμφωνίας των πιστωτών στις 8 Μαΐου 2010. Έγινε μόνο και μόνο για να εκφοβηθούν οι Έλληνες πολίτες και να πληρώσουν αυτά που δεν έχουν.

Γι΄ αυτό θα πρέπει και οι δικαστές να σταθούν στο ύψος τους όπως δήλωσε χαρακτηριστικά νομικός κύριος Χάρης Βεργούλης, που έφερε το παράδειγμα του αρίστου Αρεοπαγίτη κυρίου Κρουσταλάκη.

Σύντομα η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr θα φιλοξενήσει απόψεις διαφόρων οργανώσεων που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και αρίστων νομικών και βουλευτών.

ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΆΤΗΣΗSCHENGEN (ΣΕΝΓΚΕΝ)

Τέλος η προσωποκράτηση και για χρέη μεταξύ ιδιωτών

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...