Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜητσοτάκης ανεπίσημα στον...

Μητσοτάκης ανεπίσημα στον Καναδά, παρέλαση Μόντρεαλ (μετά ΗΠΑ;)

Prime Minister of Greece and President of New Democracy party, Kyriakos Mitsotakis, meets with the Minister for Education, Research and Religious Affairs, Niki Kerameus, in Athens, July 12, 2019 / Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, στην Αθήνα, 12 Ιουλίου, 2019

Με μεγάλη συνοδεία ο πρωθυπουργός του ”καθεστώτος Μητσοτάκη” θα είναι στο Μόντρεαλ, σε ανεπίσημη επίσκεψη στον Καναδά, γιά την ελληνική παρέλαση 24 Μαρτίου ’24. Εκεί -όπως κάθε χρόνο συνηθίζει- θα είναι και ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τρουντό.

Μετά 10 ημέρες, ο Κούλης θα βρεθεί -εκτός απρόοπτου- στον Λευκό Οίκο (4 Απρ.) , γιά ”ώπα”, μπουζούκι, ”ζήτω η γκρης” και νεολεφτάδες Αμερικανο-‘Ελληνες, στην εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου. Με την παρουσία -ως οικοδεσπότη- του ”γεροξεκούτη” Μπάιντεν.

(Σημ.: Δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει το ταξίδι Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, επειδή ΔΕΝ έχει υπάρξει ακόμα επίσημη πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο)

Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι στην αποστολή και η υφυπουργός Εξωτερικών, η Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου, να χαρούμε φωτογραφία της με τον… αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, την απομάκρυνση του οποίου ζήτησε από τον πατριάρχη, γιά τα οικονομικά συμφέροντα του… Αντ. Διαματάρη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να ευχαριστήσει θερμά τον πλέον υποτακτικό του -σε παγκόσμιο επίπεδο- πρωθυπουργό, γιά την πολιτική του ”ναι σε όλα”. Ο Μητσοτάκης, αποδείχτηκε ως ο δουλοπρεπέστατος των Ελλήνων πρωθυπουργών, με την τυφλή υπακοή στα προστάγματα των ΗΠΑ, θέτοντας τα προσωπικά του συμφέροντα υπεράνω αυτών της Ελλάδας, αφού την κατάντησε -ολικά- προτεκτοράτο των ΗΠΑ.

Φαίνεται οι ΗΠΑ έχουν άριστες γνώσεις γιά τις… ”μίζες” της οικογένειας και γιά να παραμείνει πρωθυπουργός, πρέπει να είναι πολύ υπάκουος, υποτακτικός. Γνωρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι έρχεται το τέλος του (αφού χρησιμοποιήθηκε, θα πεταχτεί), γι’ αυτό απεγνωσμένα αναζητά έξοδο διαφυγής π.χ. κάποιο αξίωμα όπως γ.γ. ΝΑΤΟ ή στην Ευρ. ‘Ενωση. Δύσκολο, επειδή γνωρίζουν ότι είναι ξενόδουλος και πολυπρόσωπος, δεν τον εμπιστεύονται.

Οι προσκλήσεις γιά την τελετή στον Λευκό Οίκο -όπως κάθε χρόνο- αρχίζουν (πωλούνται) από 5,000 δολ. και πάνω, πληροφορίες θα έχετε μ’ ένα τηλεφώνημα στον ρασοφόρο επιχειρηματία φΑΚ, που επιμελείται καθε χρόνο (γιά κονόμες) το θέμα με τις προσκλήσεις, σε ”φελλούς” και μη, αρκεί να έχουν χρήμα, γιά να διασύρεται η Ομογένεια και μαζί της -ειδικά- ο Λευκός Οίκος.

Μεγάλη συνοδεία, Mόντρεαλ
Στον Καναδά, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και οι δύο υφυπουργοί Εξωτερικών (Αλ. Παπαδόπουλου και Γ. Κώτσιρας), ενώ ο βουλευτής και πρ. υπουργός Θεοδωρικάκος, θα πάει ενωρίτερα. Στην αποστολή θα είναι και άλλοι αξιωματούχοι.

Οι ‘Ελληνες σε Μόντρεαλ και Τορόντο, γελούν, με τον τουρισμό του ”καθεστώτος”, αλλά δεν έχει σημασία. Είπαμε, ”41 τα ‘κατό”.

Την επόμενη ημέρα ο Κούλης Μητσοτάκης και η συνοδεία του, θα επισκεφτούν το Τορόντο.

Η πρόσκληση στον πρωθυπουργό Ελλάδας, έγινε ιδιωτικά – προσωπικά και όχι επίσημα, από τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό.

Ευρωεκλογές -μέσω επιστολικής ψήφου- έρχονται και στο ”καθεστώς” ψάχνουν γιά ”πελάτες” (και ειδικά χρηματοδότες) στον απόδημο Ελληνισμό. Αλλά οι ‘Ελληνες στην βόρεια Αμερική δεν ενδιαφέρονται γιά τις ευρωεκλογές, αφού είναι αποκλεισμένοι (επιστολική ψήφος) από τις εθνικές.

Οι αστειότητες Κεραμέως
Στην πρωθυπουργική αποστολή και η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Μετά το Μόντρεαλ, η υπουργός, θα πάει στην Βοστώνη 25 Μαρτίου, γιά να μιλήσει σε δεξίωση του προξενείου -σε 50 ηλικιωμένους Ομογενείς- με θέμα ”πως αξιοποιούμε τα email των αφελών απόδημων Ελλήνων”.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Νέα Υόρκη γιά ομιλία (την διοργανώνει το προξενείο) περί ”επιστολικής ψήφου” στον αγ. Δημήτριο Αστόριας και η υπουργός θα καταλήξει στην δυτ. Φλόριδα, γιά να μιλήσει με το ίδιο θέμα σε ηλικιωμένους Ομογενείς, σε συγκέντρωση στο Τάρπον Σπρινγκς, 29 Μαρτίου (την διοργανώνει το προξενείο).

Λέγεται (φήμες) ότι θα γίνει και ιδιωτική συγκέντρωση με χορηγούς, γιά να μαζευτούν χρήματα, ώστε η υπουργός να τακτοποιήσει το ζήτημα των… κοινόχρηστων στην Θεσσαλονίκη.

”Κ”. – 14 Μαρ ’24 kalami us

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...