Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριφέρεια ΑττικήςΜε μεγάλη επιτυχία...

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Παράταξης με τη βράβευση προσωπικοτήτων.

. Σγουρός: «Η απουσία και η αποχή δεν είναι για μας επιλογή»

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της παράταξης  «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ». Πλήθος κόσμου -παρά τη δυσκολία στις μετακινήσεις λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου δρόμου-, έδωσε το παρόν σε μία ζεστή ατμόσφαιρα συντροφικότητας και αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησε με την παρουσία του, σε μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις, όπως και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ενώ μήνυμα απέστειλε ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η παράταξη μας βράβευσε με τιμητική διάκριση δύο σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής για τη συνολική προσφορά τους στην κοινωνία και τους αγώνες τους για τη δημοκρατία:

Τον Γιώργο Ανωμερίτη, πρώην Υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και την Λούκα Κατσέλη, πρώην Υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σγουρός αναφέρθηκε στην πορεία των 21 χρόνων, την πίστη και προσήλωση σε αξίες, αρχές και ιδανικά ενώ εστίασε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, το πολιτικό σύστημα και η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σγουρός εξέπεμψε τρία «σήματα κινδύνου»:

Προς την κεντροαριστερά «που βυθίζεται από τη Βαβέλ της ασυνεννοησίας την ώρα που ο νεοφιλελευθερισμός με τα δεκανίκια του επελαύνει σε όλους τους τομείς».

Προς την αυτοδιοίκηση «που γκρεμίζεται από την έλλειψη οράματος και την διαρκή υποτέλεια προς την κεντρική διοίκηση».

Προς την Περιφέρεια Αττικής, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας «που πέρασαν εννιά χρόνια και αντί να κάνει βήματα προς τα μπρος κάνει βήματα προς τα πίσω».

Η απουσία και η αποχή δεν είναι για μας επιλογή, κατέληξε ο Γιάννης Σγουρός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Χρηστίδης και Μανώλης Χριστοδουλάκης, η πρώην Υπουργός και βουλευτής Κατερίνα Μπατζελή, η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο Πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» Στέλιος Φενέκος, ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Συμμαχία» Γιώργος Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος, ο πρώην βουλευτής και Αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, , ο αρχηγός της αποστολής «Παρίσι 2024» και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Πέτρος Συναδινός, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Σούτος.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...