Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΚρυφτούλι για γερά...

Κρυφτούλι για γερά νεύρα

παίζει γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, όταν ΔΕΝ θέλει να εκπληρώσει αυτά που τάζει, ……τάζει και ξανατάζει ουρανό με τ΄ άστρα , αλλά γίνεται λαγός την ώρα των εκπληρώσεων και υποχρεώσεων. Τον τελευταίο καιρό είχε σοβαρά προβλήματα με τον καλλιτέχνη που τον είχε κάνει πρώτο όνομα στο κέντρο.

Πλακώθηκαν άσχημα πάνω από 6-7 φορές με αποτέλεσμα ο φιρμάτος τραγουδιστής ετοιμαζόταν να τον παρατήσει.

 Ο επιχειρηματίας στο μεταξύ προετοίμαζε να αναβαθμίσει έναν καλλιτέχνη από το ίδιο σχήμα που είναι στο πρόγραμμα 3ο – 4ο όνομα,και να τον πάει στην πρώτη γραμμή. Σ΄ αυτά είναι μεγάλος μάγος χωρίς αμφιβολία.

Ως πρώτη κίνηση, τα σχέδια αυτά τα συζήτησε και με τον τραγουδιστή και  ζήτησε  απο δισκογραφική εταιρεία να βρουν και να ετοιμάσουν τραγούδια για το νέο αστέρι.

Ως δεύτερη  κίνηση,  κάλεσε του γονείς του καλλιτέχνη, μαμά, μπαμπά, στους οποίους υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια, ότι δηλαδή θα κάνει μεγάλο αστέρι τον κανακάρη τους, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα ο ίδιος αποκλειστικά. 

Τα τραγούδια βρέθηκαν μάνι – μάνι, και ο καλλιτέχνης μπήκε στο στούντιο για ηχογράφηση. Τα κομμάτια που επιλέχθηκαν για το δίσκο γράφτηκαν σε ντέμο, το οποίο δόθηκε για να γίνει και το μάστερ, και ήταν έτοιμο πλέον για να κοπεί.

Έλα όμως που ο επιχειρηματίας στο διάστημα αυτό τα βρίσκει με το πρώτο όνομα, τον φιρμάτο καλλιτέχνη, έγιναν και πάλι κολλητάρια και το νέο αστέρι του επιχειρηματία που ζούσε το μεγάλο ξεκίνημα της καριέρας του ξεχάστηκε εντελώς, καθώς και όλα όσα του έταξε.

Ο νεαρός τραγουδιστής έψαχνε τον επιχειρηματίας που ήταν εξαφανισμένος. Νάταν η πρώτη φορά που γίνεται λαγός την κατάλληλη στιγμή ο αλχημιστής, μπαγαπόντης, γιατί περί αυτού πρόκειται με τις τόσες αλχημείες που έχει κάνει στα τόσα χρόνια που τον γνωρίζω.

Έτσι ο νεαρός τραγουδιστής ποτέ δεν έπιασε πρώτη γραμμή, αλλά πλήρωσε από την τσέπη του τους μουσικούς, το στούντιο, τους συντελεστές των τραγουδιών του ντέμο, αφού το αφεντικό με τα μεγάλα λόγια τον κρέμασε.

Το αποκορύφωμα ήταν να μείνει και άνεργος, με εντολή του φιρμάτου καλλιτέχνη ο οποίος στο μεταξύ συμφιλιώθηκε με τον επιχειρηματία με έναν όρο, ότι θα διώξει από το μαγαζί τον νεαρό τραγουδιστή.

Αυτή ήταν και η αφορμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία. Τα μεγάλα όνειρα έγιναν εφιάλτης για τον νεαρό, με το πανάκριβο ντέμο στο χέρια του, δαρμένος και άνεργος . Την είδηση για την απόλυση του πληροφορήθηκε από τον υπεύθυνο του κέντρου. Που να φανεί ο κατά τα άλλα μάγκας, λαμογιότατος, επιχειρηματίας!!!!

Έτσι ο νεαρός με το ντέμο στα χέρια πήγε και βρήκε μια άλλη δισκογραφική εταιρεία, έβγαλε το δισκάκι , γύρισε στην Θεσ/νίκη, και μόνος του προσπαθεί να το προωθήσει, χτυπώντας όλες τις πόρτες, καθώς άνεργος όπως είναι, δεν έχει πίστα για να το παρουσιάσει Live.

Αυτές δεν είναι απλά λαμογιές, αλλά μεγάλες αμαρτίες, να καταστρέφουν κάποιοι έτσι τα όνειρα των νέων παιδιών.

Όσο για τον φιρμάτο, για να κρατήσει το “image” (τρομάρα του), με την μέθοδο “αποφασίζω και διατάζω”, πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα πάρει τα ίδια χαστούκια μ΄ αυτά που έδωσε.

Για τον επιχειρηματία τι να πω;; Μα καλά τους γονείς αυτού του παιδιού δεν τους σκέφτηκε, οι άνθρωποι τι χρωστάνε για τις λαμογιές του;;;

Έννοια σας, “Ουδείς ξεφεύγει από την θεία δίκη”.

Το όνειρο που έγινε παραμύθι με αληθινό εφιαλτικό σενάριο, θα έχει και άλλες εξελίξεις, και θα είμαστε εδώ να τις καταγράψουμε, με ονόματα πλέον έτσι για να μην πάρει και άλλη έκταση με άλλα θύματα.

Όλα στο βωμό του χρήματος δεν γίνεται.

Υπάρχει και φιλότιμο !!!!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...