Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΚαλώς σας βρήκα...

Καλώς σας βρήκα και πάλι

fenomeno.jpgΟι διακοπές (ο λόγος που λέει), η καλοπέραση τα φράγκα αφού τελείωσαν, άϊντε τώρα να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Μετά το μπανιάρισμα σε κάποια πλαζ , όπου μπούκωσε το μάτι να βλέπει στρινγκ, τα οποία φόρεσε και η κουτσή Μαρία, τόσο που δεν ξεχώριζε ο ωραίος κώλος από τον χοντρό κώλο, γι΄ αυτό και σφήνα πήρα τα βουνά και τα λαγκάδια όπου πραγματικά βρήκα την φύση απείρακτη έτσι όπως την έπλασε ο θεός.

Για πολλοστή φορά ψηφίζω βουνό και πάσης Ελλάδος. Μια και μιλάμε για ψήφο πέσαμε και πάλι σε εκλογές, να ενημερώσω όλους τους αναγνώστες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής επικρατείας σε όποιο κόμμα μου προσφέρει την καρέκλα του Υπουργείου διασκέδασης. Άϊντε και με Υφιπουργική καρέκλα συμβιβάζομαι, όχι όμως παρακάτω.

Από τους ψηφοφόρους μου δεν έχω καμιά απαίτηση για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις την ώρα της κάλπης, οπότε και με το μαγιό τους μπορούν να ρίξουν την ψήφο τους αν θα είναι για την αρχοντιά μου.

 Βέβαια δεν τους υπόσχομαι τίποτα μεγαλεία από τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα της Ελληνικής πολιτείας, αυτά τα κάνουν οι μεγάλοι των “εθνών”.

Με την ιδιότητα (αμήν και πότε ) του Υπ. Διασκέδασης υπόσχομαι να λύσω το θέμα που λέγεται Ελληνική διασκέδαση , μεταξύ άλλων αξέχαστα γλέντια στα πολιτιστικά μας κέντρα ανά την Ελλάδα, κυρίως δεσμεύομαι ότι οι φιάλες και τα σχετικά θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς καμιά αύξηση στην τιμή του όποιου φιρμάδικου σχήματος.

Θα καθιερώσω δωρεάν είσοδο σε οικογένειες που ούτε στα όνειρα δεν είδαν τα μπουζούκια.

 Για τους φοιτητές μισή τιμή στην φιάλη με την υπόδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Τις πόλεις θα τις κρατήσω καθαρές από κάθε αφισορύπανση.

Τα διαφημιστικά σποτ για κάθε κέντρο που θα έχει σχήμα θα μοιράζονται σε όλα τα Ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια της πόλης.

Θα επιβάλλω για κάθε καλλιτέχνη που εμφανίζεται στην πόλη να κάνει φιλανθρωπικό έργο.

Θα καταργήσω το πλήρωμα πάρκινγκ για τα κέντρα και θα επιβληθεί νέο σύστημα όπου τα πάρκινγκ θα τα πληρώνουν οι χοντρόμισθοι καλλιτέχνες.

 Θα μπουν δωρεάν λεωφορεία προς κάθε κέντρο της χώρας που βρίσκεται μακριά από το κέντρο (βλέπε από κέντρο προς αεροδρόμιο Θεσ/νίκης) τα οποία θα τα πληρώνουν από κοινού οι ιδιοκτήτες κέντρων.

Θα εξαφανίσω στο άψε – σβήσε τους παράνομους πωλητές και κλέφτες πνευματικών δικαιωμάτων από τα CD, DVD, και άλλα παρεμφερή.

 Θα καταργήσω την απόδοση πνευματικών δικαιωμάτων από τα καφενεία όλης της χώρας.

Επίσης θα καταργήσω από τα κέντρα το παράνομο και απολίτιστο σύστημα μερικών μετρ της “ανοιχτής χούφτας” για αξιοπρεπή θέση τραπεζιού.

 Αυτά και άλλα πολλά μπορώ να κάνω χωρίς την λέξη “θα”, αφού πιάσω την καλέκλα του Υπουργείου διασκέδασης.

Τα λόγια είναι φτωχά, άϊντε καλή προσγείωση και καλόν ψήφο !!!!!!!  

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...