Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTerrorismΗ γερμανική κυβέρνηση...

Η γερμανική κυβέρνηση πληρώνει περίπου 1.400 δολάρια το μήνα σε έναν άνθρωπο ο οποίος φέρεται ότι φρουρούσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η γερμανική κυβέρνηση πληρώνει περίπου 1.400 δολάρια το μήνα σε έναν άνθρωπο ο οποίος φέρεται ότι φρουρούσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Η Σάμι Α., Από την Τυνησία, λέγεται ότι εργάστηκε για τον ηγέτη της Αλ Κάιντα το 2000 στο Αφγανιστάν.
Ο 42χρονος έζησε στη Γερμανία από το 1997 και έλαβε περίπου 1.429 δολάρια το μήνα σε πληρωμές κοινωνικής πρόνοιας. Το πλήρες όνομά του δεν έχει αναφερθεί στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης λόγω των κανόνων ιδιωτικότητας της χώρας.
Η Σάμη Α. Ταξίδεψε στη Γερμανία για φοιτητική βίζα πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες. Το 2000, υποτίθεται ότι εκπαιδεύτηκε σε ένα από τα τρομοκρατικά στρατόπεδα του Μπιν Λάντεν. Η υποτιθέμενη θέση του στην Αλ Κάιντα αποκαλύφθηκε σε μια δίκη του 2005 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.Κατά τη διάρκεια της δίκης, ένας μάρτυρας είπε στον δικαστή ότι ο Σάμι Α. Είχε εργαστεί στον Μπιν Λάντεν.

Έχει αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση με την Αλ Κάιντα, αλλά ένας δικαστής βρήκε αξιόπιστη μάρτυρα μαρτυρία. Το αίτημα ασύλου του Sami A. απορρίφθηκε το 2006 και ένα δικαστήριο στο Münster τον χαρακτήρισε «σοβαρό και σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια».
κόμη και τώρα, σύμφωνα με τις αναφορές του Evening Standard, η Σάμι Α. Πιστεύεται ότι διατηρεί δεσμούς με ισλαμιστές κύκλους. Ζει με τη σύζυγό του και τέσσερα παιδιά στο Bochum, μια πόλη στη δυτική Γερμανία. Πρέπει να ενημερώνεται καθημερινά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Η Σάμι Α. Δεν απελάθηκε στην Τυνησία μετά την άρνηση της αίτησής του για άσυλο λόγω φόβων ότι μπορεί να βασανιστεί εκεί. Όπως εξηγεί το BBC, “η Τυνησία και οι αραβικοί γείτονές της δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των ασφαλών χωρών προέλευσης στις οποίες μπορούν να απελαθούν οι μετανάστες”.
Τουλάχιστον τρεις από τους αεροπειρατές στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μέλη ενός κυττάρου της Αλ Κάιντα που εδρεύει στο Αμβούργο.
Τα νέα σχετικά με τις πληρωμές κοινωνικής πρόνοιας του Σάμι Α. Επιβεβαιώθηκαν από την κυβέρνηση της πολιτείας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, μετά από έρευνες από το σκληρότατο κόμμα Alternative for Germany. Η AfD είναι έντονα αντίθετη στη μετανάστευση. , η AfD αποκήρυξε την απόφαση, γράφοντας: “Ποια τύχη αναμένει η Σάμι Α. Στην Τυνησία δεν είναι το πρόβλημα των Γερμανών φορολογουμένων. Για να προστατεύσουμε και να εξοπλίσουμε οικονομικά έναν ισλαμιστή, να τροφοδοτήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, ενώ όλο και λιγότερο παραμένει για τον λαό μας, δεν είναι αποδεκτή, αλλά είναι σύμφωνη με το [όραμα της Γερμανίας] της Γερμανίας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...

Ο Πούτιν ορκίστηκε για την 5η θητεία του και δήλωσε ανοιχτός για διάλογο με τη Δύση.

Το να κυβερνώ τη Ρωσία, μια χώρα 140 εκατομμυρίων ανθρώπων, αποτελεί «ένα ιερό καθήκον», δήλωσε o Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, αφότου ορκίστηκε για μια πέμπτη θητεία στην ηγεσία της χώρας του, επικεφαλής της οποίας είναι...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2031.

Το Δικηγορικό Γραφείο Χρήστος Πέτκος και Συνεργάτες πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής εναντίον δανειολήπτη. Το Δικαστήριο πιθανολόγησε, ότι η Ανακοπή που άσκησε ζευγάρι Δανειοληπτών είναι  βέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει, διότι η απαίτηση της Τράπεζας έχει εν μέρει παραγραφεί. Οι...