Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΕκλογές 25 Ιανουαρίου...

Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015.! Ο κύβος ερίφη!

eleutheria i thanatosΑπό τον Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Η «Νέα Απελευθέρωση» έρχεται!
Οροφή 173 – 175 Βουλευτές να ψηφίσουν Δήμα!
Λείπουν 5-7 Βουλευτές που ΔΕΝ θα βρεθούν ποτέ.
Οι πολίτες να συγκεντρωθούν αύριο μεσημέρι στο Σύνταγμα να εμψυχώσουν τους πατριώτες Βουλευτές που θα πουν το νέο ΟΧΙ! Μετά την αυριανή ψηφοφορία, να ξεχυθούν οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα, να πανηγυρίσουν την «Νέα Απελευθέρωση»!

Η Γερμανία χάνει τον Δ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν ξεκινήσει, πάλι από την Ελλάδα.
Η κ. Μέρκελ με τους εσωτερικούς της αχυράνθρωπους, ευθύνεται για την γενοκτονία 7.000 πολιτών που αυτοκτόνησαν – δολοφονήθηκαν από τους τραπεζίτες και πρέπει να παραπεμφθεί σε Διεθνές Δικαστήριο..
Η χώρα έχει μπει σε τροχιά εκλογών και τα κόμματα ήδη ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια.

Το πρόβλημα δεν είναι μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά να αλλάξει η δομή του Ευρώ!
Το ευρώ δεν έχει κοινό ταμείο, όπως το δολάριο.
«Ελευθερία ή θάνατος», λένε οι πολίτες!!

Η Γερμανία χρησιμοποίησε την ιδιότυπη δομή του ευρώ, για να επιβληθεί μέσα στην ευρωζώνη.
Εντός των επομένων ωρών, πιθανώς αναμένεται νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού προς τους βουλευτές, αλλά μπορεί και να μην πραγματοποιηθεί.
Η Γερμανία χρωστάει 1,5 τρις ευρώ στην Ελλαδα.

Στα Κάυμαν Νησιά, Λιχτεστάιν Λουξεμβούργο, Ελβετία, και φορολογικούς παραδείσους είναι τα κλεμμένα από την Ελλάδα
Να δημευτεί το 50% της περιουσίας, όσων είναι στις Λίστες Λαγκάρντ, ΣΔΟΕ, Κύπρου κλπ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στο νέο μήνυμά του αναμένεται να θέσει τους βουλευτές προ της κρισιμότητας της ψήφου τους και να παρουσιάσει τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα από το -ορατό πλέον- ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες.

Ήδη μετά τη δεύτερη ψηφοφορία στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι στον τρίτο γύρο η ψήφος δεν θα είναι «παρών», αλλά θα έχει το ονοματεπώνυμο του κάθε βουλευτή.
Λυσσάνε τα ξένα μέσα της συντήρησης,

Στον παγκόσμιο «χάρτη της κόλασης» για το 2015, και στο επίκεντρο μιας ενδεχόμενης ευρωκρίσης, βάζει την Ελλάδα το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο προβλέψεις οικονομολόγων, αναλυτών και επενδυτών.

Στο δημοσίευμα, με τίτλο «Ένας απαισιόδοξος οδηγός για τον κόσμο το 2015», η Ελλάδα εντάσσεται στη λίστα των «κόκκινων» χωρών, καθώς το χειρότερο σενάριο για εκείνη, σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές, είναι να πέσει η παρούσα κυβέρνηση, και «να ανέλθει στην εξουσία η αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα που είναι κατά του ευρώ», αποδυναμώνοντας έτσι τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Μάλιστα, το αμερικανικό πρακτορείο προειδοποιεί για το απευκταίο σενάριο σημειώνοντας πως «όλο και περισσότερες χώρες (της Ευρώπης) αντιμετωπίζουν εξτρεμιστικά κινήματα. Οι αναποτελεσματικοί Ευρωπαίοι πολιτικοί αποτυγχάνουν να βρουν απάντηση, και η επιδημία μεταδίδεται σε όλη την αγορά ομολόγων, αναζωπυρώνοντας την κρίση στην ευρωζώνη».

Όσον αφορά τα άλλα καταστροφικά σενάρια για τον κόσμο το 2015, είναι η ουκρανική κρίση, η πτώση του πετρελαίου, η διαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων, το Ισλαμικό Κράτος, η ένταση στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας στη Νότια Θάλασσα και ένας πιθανός πόλεμος Νότιας και Βόρειας Κορέας. Άλλα καταστροφικά σενάρια για το 2015 είναι η μετάδοση της βίας από την Συρία σε Λίβανο, Ιορδανία και Τουρκία, αφού δεν καταστεί δυνατό να αντιμετωπιστεί ο καθεστώς Άσσαντ και το Ισλαμικό Κράτος.

Πιθανή, ως το χειρότερο σενάριο, θεωρείται και η έναρξη των εχθροπραξιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, με τους Λίβανο, Συρία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο, να λαμβάνουν μέρος στην σύγκρουση, στο πλευρό των Παλαιστινίων.

Στα χειρότερα σενάρια είναι και η πιθανή αποτυχία εύρεσης λύσης στο θέμα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, πράγμα που ίσως εμπλέξει το Ισραήλ σε δράση κατά της Τεχεράνης.

Ένα καταστροφικό σενάριο, σύμφωνα με τους αναλυτές, θα ήταν αυτό της εισβολής του Πούτιν στις χώρες της Βαλτικής, αλλά και της προώθησης των θέσεων των Ρώσων και των Φιλορώσων, από την Ανατολική προς την Δυτική Ουκρανία, ώστε να δημιουργηθεί ένας “διάδρομος” επικοινωνίας της ενδοχώρας με την χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία έχουν επίσης καταλάβει οι Ρώσοι.

Ένταση των συγκρούσεων στην Νιγηρία, μεταξύ του στρατού και των ανταρτών της Μπόκο Χαράμ, επέκταση του Ισλαμικού Κράτους σε Αφγανιστάν και Πακιστάν, κλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις Ινδίας-Πακιστάν, Νότιας και Βόρειας Κορέας, Κίνας και Ιαπωνίας, με φόντο την Νότια Θάλασσα, είναι μερικές από τις θερμές εστίες του πλανήτη.

Το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει μία νέα εστία έντασης, αφού Ρωσία, ΗΠΑ, Νορβηγία, Δανία και Καναδάς θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν και να κάνουν δικές τους περιοχές όπως τα νησιά Σβάλμπαρντ στο ομώνυμο Αρχιπέλαγος, που αναμένεται να αποτελέσουν το μήλο της Έριδος για τις χώρες αυτές.
Υπάρχει Ελπίδα

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα
Τηλ. 6980203968

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...