Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΓιατί ενοχλεί το...

Γιατί ενοχλεί το κατεστημένο Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ!!

Το παρακράτος δεν θέλει τον ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ στα ποδιά του και να εμψυχώνει τον Έλληνα με τα τραγούδια του.

Τον θέλει να εχει κάτω το κεφάλι ο ΝΟΤΗΣ με το τραγούδι πρόβατα ξυπνάτε χαλάει το κατεστημένο του Μητσοτάκη οπότε στήστε προβοκάτσια για να τον κλίση το στόμα και να μη ξανατραγουδήσει.

θυμάμαι όταν πλήρωσε το άγαλμα για των Ελληνοκυπρίων ηρώων, Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, στο Παραλίμνι και η κυπριακή Κυβέρνηση το εχει πεταμένο σε μια αποθήκη το άγαλμα των ΗΡΩΝ πεσόντων.

Τώρα ας έρθουμε σε αυτά που τα έλεγε ο ΝΟΤΗΣ..

Έτσι και αλλιώς το έλεγε ο Νότης ότι θα έρθει αυτή η εποχή.

Είναι και η πρόωρη αποχώρησή του ένας τρόπος να φύγει από τον χώρο με ψηλά το κεφάλι».

«Σε ποιον δεν λείπει καλλιτεχνικά ο Νότης;

Μπορεί να μην ξανατραγουδήσει, ίσως έχει στο μυαλό του τις χρυσές εποχές των μαγαζιών και της δισκογραφίας και να μην θέλει την σημερινή παρακμή της Ελλάδας.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο τσαμπουκάς, ο εκκεντρικός, ο πρίγκιπας της νύχτας, ο αρχηγός.

Οι επιχειρηματίες ΔΥΟ μιλήσαν στον ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ τον θεωρούσαν χρυσωρυχείο, να σκέφτονται ΝΑ τον βάλουν σε νυχτερινά κέντρα ΚΑΙ να επενδύσουν στις εμφανίσεις του.

ΠΑΝΤΟΣ πολλή Καλλιτέχνες θέλουν τον ΝΟΤΗ- Απότι γνωρίζω και προβλέπω δείχνουν πρόθυμοι να συνυπάρξουν στην πίστα με τον Νότη.

Αλλά Νότης δεν έχει ανάγκη κανέναν.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...