Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΈρχονται χρόνια δύσκολα...

Έρχονται χρόνια δύσκολα για τους καναλάρχες

Έρχονται χρόνια δύσκολα για τους καναλάρχες,  ραδιοφωνατζήδες και εκδότες

Μια και τα Μ.Μ.Ε μπήκαν και αυτά στο μνημόνιο ετοιμάζονται, να γίνουν ριζικές αλλαγές. Πολλά κανόνια ακούγονται ότι θα χτυπήσουν από τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά επέρχονται και συγχωνεύσεις καναλιών. Ήδη στις κλειστές πόρτες των καναλαρχών, ετοιμάζονται αρραβώνες όπως π.χ,το τηλεοπτικό κανάλι Mega θα ενοποιηθεί με το Star.

Αρκετοί δημοσιογράφοι απ΄ ότι ακούγεται θα απολυθούν, και μόνο κάποιοι προνομιούχοι θα δουλεύουν στο μεγάλο κανάλι όπως το αποκαλούν.

ant1-2008.jpgalpha_tv.jpgΑπό την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί του RTL, ιδιοκτήτες του Alpha, έχουν κρυφές συναντήσεις με τον ΑΝΤ1 και τον μεγαλοεπιχειρηματία Μίνωα Κυριακού, συζητώντας την συγχώνευση του ΑΝΤ1, Alpha, και του TV Μακεδονία, που θα μετονομαστεί σε ΑΝΤ2.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 θα αδειάσουν, και θα μετακομίσει στο κτίριο της Κάντζας, όπου οι Γερμανοί είναι και ιδιοκτήτες του κτιρίου. Έτσι, τα έξοδα θα μοιραστούν μεταξύ των δύο ομίλων. Συγχρόνως και τα τρία κανάλια θα εκπέμπουν από το ίδιο στούντιο,αφού θα υπάρξει ένα μεγάλο συνεργείο και για τα τρία κανάλια, οπότε, θα απολυθεί προσωπικό και από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όσον  αφορά το ALTER, ακούγονται δύο σενάρια.

Το πρώτο είναι ότι το κανάλι θα υπαχθεί στο νόμο του ΄99, δηλαδή βαδίζει προς εκκαθάριση, ή, το κανάλι θα βγει σε δημοπρασία ως και δεύτερο σενάριο , για να το χτυπήσει και να το αγοράσει ένας όμιλος εταιρειών, μαζί με τον παλιό ιδιοκτήτη, για να εκλείψουν έτσι και όλα τα χρέη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο κανάλι θα μετονομαστεί από ALTER. σε REAL TV.

Ενώ την Παρασκευή,  σε γενική συνέλευση των εργαζομένων  του καναλιού με την παρουσία νομικών συμβούλων των σωματείων τους θα υπάρξει ομαδική κατάθεση αγωγών κατά της ιδιοκτησίας για τα οφειλόμενα.Επίσης, για αρκετά  μικρότερα κανάλια, ραδιόφωνα, αλλά  και σε εφημερίδες έχουμε, να αναφερθούμε, που βάσει του μνημονίου, θα κλείσουν όλα, για να έλθουν Γερμανοί, Γάλλοι, Αμερικάνοι, οι δανειστές μας,  να τα αγοράσουν.

Μια και η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου έβαλε προς πώληση τις συχνότητες, το ψηφιακό φάσμα , αλλά και τον έντυπο τύπο που βαδίζει ολοταχώς προς πτώχευση.

Όπως άλλωστε γράψαμε και παλαιότερα, “Οι εκδότες βρίσκονται σε πλήρη αναταραχή” με την κυβέρνηση,καθώς  ο πρωθυπουργός δεν τους έχει ανάγκη, διότι έχει τα ξένα μέσα όπως,  το CNN, Blouberg News, στα οποία δίνει πρωτιές και στημένες συνεντεύξεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του.  

Τελειώνω λοιπόν με τον τίτλο του τραγουδιού “Έρχονται χρόνια δύσκολα” στα κανάλια , και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε .

Έχουν να δουν ακόμα πολλά τα μάτια μας !!!!

 Ανησυχούν εκδότες, καναλάρχες, και ραδιοφωνατζήδες 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...