Nigel Farage , Βρετανός Ευρωβουλευτής: Τι να σας πω, κύριε Επίτροπε. Διαλέξατε τον κατάλληλο άνθρωπο.Ο Παπαδήμος έχει εγκατασταθεί στη θέση του, και καθώς η Αθήνα τυλιγόταν στις φλόγες τη νύχτα της Κυριακής, αυτός ο κύριος με άφησε άφωνο, όταν δήλωσε: “Βανδαλισμοί και καταστροφές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα”.
Ποιά δημοκρατική χώρα; Δεν είναι καν δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός! Διορίστηκε από εσάς!
Η Ελλάδα δεν κυβερνάται από δημοκρατική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή. Κυβερνάται από μια τρόικα. Από τρεις ξένους αξιωματούχους, που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας και λένε στους Έλληνες τι επιτρέπεται να κάνουν και τι όχι.
Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές που παρακολουθήσατε την Κυριακή οφείλονται άμεσα στο γεγονός ότι αφαιρούνται από τον ελληνικό λαό όλα τα δημοκρατικά του δικαιώματα. Τι άλλο τους απομένει να κάνουν;
Θα είμαι ειλικρινής και θα σας ομολογήσω ότι, αν ήμουν Έλληνας πολίτης, θα ήμουν κι εγώ εκεί έξω, συμμετέχοντας σε εκείνες τις διαδηλώσεις της Κυριακής.
Θα ήμουν κι εγώ στους δρόμους, προσπαθώντας να συμβάλω στην ανατροπή αυτού του εκτρώματος, το οποίο έχει επιβληθεί σε αυτό τον λαό.
Στην προσπάθειά της να αναγκάσει τους Έλληνες βουλευτές να ψηφίσουν αυτό το νέο μηχανισμό στήριξης, η μαριονέτα αυτή τους προειδοποίησε, ότι εάν δεν το έπρατταν, η χώρα θα βίωνε μια δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου της. Και απορώ.
Καθώς έβγαινε από την έξοδο της Βουλής, δεν είδε ότι το 50% των νέων ανθρώπων στην Ελλάδα είναι ήδη άνεργοι; Δεν είδε ότι η οικονομία, όχι μόνο κινείται με βραδύτερους ρυθμούς, αλλά έχει συρρικνωθεί συστηματικά τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα βρίσκεται σε μια δραματικά κατηφορική πορεία, με μια μείωση της τάξεως του 7% ετησίως;
Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο.Θα σας το πω ευθέως. Για αυτό που έρχεται στην Ελλάδα, η λέξη “χάος” δεν επαρκεί.
Οι πολιτικές αυτές εξωθούν την Ελλάδα σε επανάσταση.
Είναι ανάγκη οι Έλληνες να αποκτήσουν ξανά την ελευθερία τους.
Αν δεν επιστρέψουν στη δραχμή, θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά τρομακτικό..”
Εντέλει, ο mr Nigel Farage, μας υπερασπίζεται με νύχια και δόντια σαν να ήταν ‘Έλληνας και δεν είναι η πρώτη φορά που τα χώνει χοντρά μέσα στην ευρωβουλή, ενώ οι δικοί μας ανάξιοι προδότες πολιτικοί, με το δόγμα “δώστα όλα “, παίζουν το παιχνίδι της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και των ομοίων της, ξεπουλώντας την ιστορική μας πατρίδα, για μια χούφτα ευρώπουλα, σαν τον πορτογάλο πολιτικό να ζητιανεύει το οικονομικό χάος για το λαό του, αφού πρώτα ξεμπλέξουν με την Ελλάδα