Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

G. Soros: “Η συμφωνία με τους Ευρωπαίους για την Ελλάδα θα διαρκέσει τρεις ημέρες..”

george-soros.jpgΤι εννοούσε άραγε μ΄αυτό ο μαφιόζος χρηματιστής George Soros που τίναξε στον αέρα τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου;;

” Η Ελλάδα θα μπορούσε να βάλει γυαλιά στους ευρωπαίους με το αμύθητο πλούτο που κρύβει η ευλογημένη της γη , αν βέβαια είχε και τους κατάλληλους ηγέτες –πατριώτες. Από αυτό πάσχει η δημοκρατία των προγόνων μας που την κουρελιάσανε οι νεότεροι πολιτική της χώρας για μια χούφτα δολάρια…”

Φυσικά στον Δούρειο Ίππο του G. Soros της Goldman Sachs, της moody’s, της fithc-mithc ( οίκοι ανοχής) είναι και όλοι οι Ευρωπαίοι, μεταξύ αυτών ο Κ.Σημίτης και  Γιώργος Παπανδρέου.

Έτσι λοιπόν, ο κύβος ερρίφθει από τις ΗΠΑ, κατόπιν τηλεφωνήματος του μεγαλοτραπεζίτη προς την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου. Κάντε ένα δημοψήφισμα είπε και ρωτήστε τον Ελληνικό λαό “εάν θέλει να παραμείνει στο Ευρώ η Ελλάδα ή να επιστρέψει στην δραχμή”.

Κατόπιν εγκύρων πληροφοριών του Ελληνικού Φαινομένου από τις ΗΠΑ, αναφέρουν το οικονομικό παιχνίδι  που παίζεται μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής εις βάρος της Ελλάδος. Γίνεται καθαρά για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, διαμάντια, άργυρο, νικέλιο, μπετονίτη, χαλκό, ένα υλικό που καθαρίζει το νερό από την ραδιενέργεια, και πολλά άλλα.

Όλα τα ως άνω θέλουν να εκμεταλλευθούν οι Αμερικάνοι, όχι όμως με το Ευρώ, αλλά με την δραχμή.

 Και σας φέρνω ένα παράδειγμα με τον τέως δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο που είχε κάνει συμφωνία με τους Αμερικανούς για εξορύξεις πετρελαίου στον Πρίνο, και ο οποίος έβαλε στο τραπέζι την ισοτιμία δραχμής και δολαρίου, την οποία υπέγραψαν οι Αμερικανοί και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, όμως λίγο καιρό μετά τον έριξαν από την εξουσία, διότι δεν τους συνέφερε, στο να ισχυροποιηθεί η δραχμή.

Το ίδιο παιχνίδι παίζεται και σήμερα με τον Γιώργο Παπανδρέου, τους Αμερικανούς, αλλά και τους Ευρωπαίους όπως: Ρόμπεϊ, Μπαρόζο, Γιούγκερ, Τρισέ, Μέρκελ, Σαρκοζί, και όχι μόνο,που είναι παιδιά – υπαλληλίσκοι του μαφιόζο G. Soros.

Αυτό εάν δεν είναι εσχάτη προδοσία εναντίον του Ελληνικού λαού, τι είναι;;

Όλα αυτά τα παιχνίδια παίζονται στον πλάτη μας, γι΄ αυτό θα πρέπει να φύγουν το ΔΝΤ και η Τρόϊκα από την χώρα.

Η Ελλάδα και στην δραχμή να γυρίζει δεν έχει κανένα πρόβλημα, τα διαμάντια, ο χρυσός, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, ισχυροποιούν το Ελληνικό νόμισμα  και ο λαός θα τρώει με χρυσά κουτάλια και δεν θα βρίσκεται στην μιζέρια και την ζητιανιά .

Άρα, ορισμένοι δημοσιογράφοι αυτά που ισχυρίζονται είναι όλα κουραφέξαλα, οι περισσότεροι δε, εξ αυτών είναι καλά πληρωμένοι από τους Αμερικανούς βάσει του τελευταίου δημοσιεύματος του WikiLeaks.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να βάλλει γυαλιά στους Ευρωπαίους με τον αμύθητο πλούτο που κρύβει η ευλογημένη της γη , εάν βέβαια είχε και τους κατάλληλους ηγέτες –πατριώτες. Απ΄ αυτό πάσχει η δημοκρατία των προγόνων μας, που την κουρέλιασαν οι νεότεροι πολιτικοί μας, για μια χούφτα δολάρια.

Εντέλει, με όλα τα παραπάνω, το ερώτημα είναι, αν αντέχει η Ευρώπη να χάσει την Ελλάδα και όχι το αντίστροφο, που γίνεται ξαφνικά και ενορχηστρωμένα τον τελευταίο καιρό, κάνοντας ολόκληρη την Ευρώπη τσίρκο με ακροβάτες χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Όχι βέβαια.

Αμάν έκαναν οι Ευρωπαίοι κουμανταδόροι να πατήσουν τα χώματα αυτής της Άγιας Ελληνικής γης, να ζεστάνουν τα κοκαλάκια τους με το θαυμάσιο ήλιο και το κλίμα που διαθέτει η χώρα, να φάνε επιτέλους και κανένα υγιεινό- νόστιμο φαγάκι και φρούτο της προκοπής , κυρίως όμως να απολαύουν την Ελληνική φιλοξενία την οποίαν δεν συναντούν πουθενά στον κόσμο, όσα εκατομμύρια και αν ξοδέψουν.

Αυτά είναι τα πραγματικά πλούτη μιας χώρας, ενός Έθνους, φτάνει μόνο να βρεθεί και ο κατάλληλος ηγέτης με πατριωτικά αισθήματα για να δώσει  μια γερή  κλωτσιά στο κόρφο των ξένων παγκοσμιοποιητών, μυστικών υπηρεσιπών και κερδοσκόπων.

Τότε, θα γίνει το θαύμα  και η αναγέννηση της Ελλάδος , οι δε Ευρωπαίοι θα μας παρακαλούν, έστω μόνο στο να τους υπολογίζουμε.

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...