Επιλέγουν κυρίως φιρμάτα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου για τις εμφανίσεις τους το φετινό καλοκαίρι, μεταξύ αυτών και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχει κλείσει για 20 εμφανίσεις στο “Hotel Club “στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονίας της Θεσ/νίκης, από τα μέσα Μαΐου 2009 και για μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο.
Ο Mr Χατζηγιάννης στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί στην ιδιαίτερη αυτή περιοχή της λεοφώρου των μπουζουκιών, όταν εμφανιζόταν με την Νατάσσα Θεοδωρίδου , χωρίς τα αναμενόμενα έσοδα που περίμεναν οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου. Φαίνεται πώς δεν παίρνει αυτό το ρίσκο για τις εκ νέου εμφανίσεις του στην περιοχή αεροδρομίου, και ειδικά σε νυχτερινό κέντρο.
Όλα αυτά τα σκέφθηκε ο καλλιτέχνης με τους αμέτρητους χρυσούς και πλατινένιος δίσκους, αλλά προτιμά συνεργασία με έναν Dj, παρά την ζωντανή Live ορχήστρα, διότι δεν φαντάζομαι σ΄ ένα Club, ανάμεσα στους House, Rap, Rock ήχους που παίζονται από δίσκους, ξαφνικά διακόπτονται για να μπει ζωντανή η ορχήστρα των μπουζουκιών, και να τραγουδήσει ο Mr καλλιτέχνης.
Επομένως ο δίσκος θα συνεχίζει να παίζει στα χέρια του Dj, και ο καλλιτέχνης απλώς θα ανοιγοκλείνει το στόμα του, το γνωστό Play Back, αυτό ισχύει για όλους τους καλλιτέχνες που φέτος θα τους δούμε να εμφανίζονται σε Club – Μπουζούκι κατάσταση.
Για τους θαμώνες μπορεί να είναι κάτι καινούργιο αυτό το είδος διασκέδασης, του αχταρμά, όμως εμείς που γυρίζουμε στην νύχτα αυτό το έργο το είδαμε με άλλους καλλιτέχνες και με απογοητευτικά αποτελέσματα. Παρ΄ όλα αυτά κάποιοι επιχειρηματίες πείθονται για το αντίθετο, και μπαίνουν στον πειρασμό να πειραματιστούν μ΄ αυτό το είδος, και να αλλάξουν τα παραδοσιακά τους κέντρα, από μπουζούκι σε Αγγλο – Αμερικάνικό σύστημα διασκέδασης της νέας τάξης πραγμάτων, σβήνοντας σιγά – σιγά την Ελληνική μουσική, την κουλτούρα, την παραδοσιακή διασκέδαση των Ελλήνων.
Εν πάσει περιπτώσει θα δούμε και τον Mr Χατζηγιάννη, τι ψάρια θα πιάσει με τα, δόλωμα Rap – έντεχνο – λαϊκό αχταρμά, που ως γνωστό σε πάρα πολλούς δεν αρέσει. Γούστα είναι αυτά.
Καλώς να μας έλθει !!!!!