Χθες, (Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011) στο μέγαρο Μαξίμου άναψαν τα τηλέφωνα από λόμπι του εξωτερικού, αλλά και από πολιτικούς παράγοντες άλλων χωρών, Αμερικής, Ισραήλ, και Ευρώπης.
Η ερώτηση που απηύθυναν προς τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν, “Γιατί να παραιτηθείς;;” Tο πείραμα που σχεδιάσαμε για την Ελλάδα στις διάφορες λέσχες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Bilderberg θα πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει.
Στην συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg προσφάτως παρευρέθει και ο Υπουργός Οικονομικών κύριος Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος καθόταν και άκουγε ότι του έλεγε ο Ροκφέλερ, πως θα δώσει όλη την περιουσία του Ελληνικού κράτους, και του Ελληνικού λαού στα τραπεζικά καρτέλ του εξωτερικού, που μας δάνεισαν, πήραν δε, διάφορες μίζες τα κόμματα και οι Έλληνες πολιτικοί.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο διογκώθηκε το χρέος της Ελλάδος, το οποίο είναι πλαστό, λόγω μαγειρέματος της Goldan Sachs και του G Soros.Τα ελληνικά, (όπως και τα ιρλανδικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ιταλικά ) χρέη, όλα στη φαντασία δημιούργηθηκαν.
Χθες ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της δημοκρατίας για να υποβάλλει την παραίτηση του, και μετέπειτα είχε επικοινωνίες και με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης του είπε: “έτσι όπως συνεχίζεις, θα σε δούμε σύντομα στο Γουδί. Ο Ελληνικός λαός να ξέρεις ότι δεν ξεχνά”.
Όμως οι παρεμβάσεις από ξένους παράγοντες, πρεσβείες, αλλά και από τη ίδια την οικογένεια του ήταν πολλές στον να μην παραιτηθεί.
Ο πρωθυπουργός το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου στο τέλος του διαγγέλματος του δήλωσε ότι,”αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και αμέσως μετά θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή”, χωρίς να εγκαταλείψει την καρέκλα του.
Οι αγανακτισμένοι, και στην πλειοψηφία του ο Ελληνικός λαός που του τα πήραν όλα, βλέπω πάλι να περικυκλώνουν ξανά το κοινοβούλιο.
Οι Εθνικές εκλογές είναι στον προθάλαμο, οι Έλληνες δεν τρώνε άλλο παραμύθι, ο Ελληνικός λαός άφησε τους καναπέδες και κατέβηκε στις πλατείες.