Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα σήματα της...

Τα σήματα της Ελευθεροτυπίας έτσι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη το έφτασε στα 8,1 εκατ. ευρώ και κέρδισε τον διαγωνισμό.

Σχετικά με τον διαγωνισμό για τα σήματα της Ελευθεροτυπίας η τιμή εκκίνησης ήταν περίπου 350.000 ευρώ.

Η ίδια η Grant Thornton (Βασίλης Καζάς) το εκτιμούσε περί τις 500.000 ευρώ, όταν όμως μπαίνει στη μέση η… δίψα για media τα ποσά πάνε στον Θεό, έτσι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη το έφτασε στα 8,1 εκατ. ευρώ και κέρδισε τον διαγωνισμό, όπως το είχε τερματίσει και κάποια εταιρεία του Δ. Μελισσανίδη προ ετών για να πάρει την Ναυτεμπορική έναντι 7 εκατ. ευρώ.

Για την τρίτη προσφορά που έφτασε μέχρι τα 4,5 εκατ. ευρώ ακούστηκε για τον Μάρη που το διέψευσε και για τον Μπάκο, που επίσης είπε ότι δεν συμμετείχε. Ακούστηκε και για τον Κόκκαλη αλλά δεν το επιβεβαίωσα άρα μεταφέρω μετ’ επιφυλάξεως την πληροφορία.

Tα περιουσιακά στοιχεία

Για την ιστορία πάντως, ο λογαριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της Ελευθεροτυπίας είναι ο εξής: Χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια από το λουκέτο για να ολοκληρωθούν χθες οι πλειστηριασμοί. Το κτίριο της οδού Μίνωος στον Νέο Κόσμο, που ήταν το στρατηγείο της πτωχευμένης Χ.Κ. Τεγόπουλος, εκπλειστηριάστηκε το 2018 και αποκτήθηκε από την εταιρεία ακινήτων «Value Tουριστική» των Dimand-Grivalia, έναντι τιμήματος 10,9 εκατ. ευρώ. 

Στη συνέχεια ανακαινίστηκε πλήρως από τη Dimand και μετατράπηκε σε υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο, που στεγάζει σήμερα την πολυεθνική εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών Webhelp Hellas. Ακολούθησε ο πλειστηριασμός των εγκαταστάσεων της Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. στο Κορωπί όπου άλλαξε χέρια έναντι 8,2 εκατ. ευρώ και χθες ο πλειστηριασμός των σημάτων έναντι 8,1 εκατ. 

Συνολικά λοιπόν οι πλειστηριασμοί των περιουσιακών στοιχείων της Χ.Κ. Τεγόπουλος απέφεραν το ποσό των 27,2 εκατ. ευρώ, ενώ το σύνολο των χρεών του εκδοτικού ομίλου ήταν 70 εκατ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...