Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΟι Σκοπιανοί βανδάλισαν...

Οι Σκοπιανοί βανδάλισαν τις προτομές του εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη του Μακεδονικού Αγώνα και των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία, πάνω από τον σταθμό του μετρό «Αγίας Σοφίας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΡΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ

Οι Σκοπιανοί βανδάλισαν τις προτομές των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία, πάνω από τον σταθμό του μετρό «Αγίας Σοφίας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ του elliniko fenomeno gr fenomeno nwes αναφέρει Οι Σκοπιανοί βανδάλισαν τις προτομές των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες απέναντι στην πλατεία, και νεαροί καταγράφηκαν την στιγμή που προκαλούσαν ζημιές, τα ξημερώματα τις προτομές των Μακεδονομάχων “το υλικο  μπορεί η  αστυνομία να βρει να τους ταυτοποιήσουν,.

Tου μεγάλου πρωτεργάτη του εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη του Μακεδονικού Αγώνα και του διπλασιασμού της Ελλάδας Η μοίρα προίκισε τον οργανωτή και πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα με την ευλογία να είναι εκείνος που ύψωσε την ελληνική σημαία στην Θεσσαλονίκη.

Είναι η «Εθνοφοβία», με βαθιές ρίζες τις τελευταίες δεκαετίες και η οποία είναι η μόνη που ΔΕΝ διώκεται κι ας προσβάλλει ένα ολόκληρο έθνος.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες 

τα έβαψαν με σπρέι τις βάσεις στις οποίες βρίσκονται οι προτομές.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης καθάρισε σήμερα το πρωί τις μπογιές από τις προτομές.

Ανάμεσα στις διαφόρων ειδών «φοβίες» που έχει εισάγει η κουλτούρα βανδάλι υπάρχει και μία πολύ πιο πραγματική και υπαρκτή.

Πρέπει η Αστυνομία να βρει και να συλλάβει τους βάνδαλους να και τους παραδώσει στη Δικαιοσύνη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ένα χρόνο μετά την άδεια λειτουργίας του ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων.

Ένα χρόνο μετά την άδεια λειτουργίας του ως Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων, και δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του με πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΑ και των Ενώσεων Συντακτών όλης της χώρας, ο ΞΕΝΟΦΩΝ οργανώνει διανομή αμοιβών...

Η νέα πρόεδρος Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα αποκάλεσε τη χώρα της «Μακεδονία.

Σε μία πρωτοφανή ωμή πρόκληση προχώρησε η νέα Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα Ντάβκοβα. Η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα Ντάβκοβα κατά την ορκωμοσία της για την Προεδρία της Βόρειας Μακεδονίας αποκάλεσε τη χώρα της σκέτο «Μακεδονία», παραβιάζοντας έτσι τη Συνθήκη...

ΕΡΤ Eurovision ΚΑΙ ελληνική συμμετοχή και το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι ΠΟΥ πάτωσε με τα λεφτά τον Ελλήνων φορολογουμένων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ Ένα τραγούδι που γράφτηκε στο «πόδι», που εμπνεύστηκε μουσικά και στιχουργικά ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ  όπου μέσα από τους στίχους του περιέγραφε ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ, με το κοινό να παρακολουθεί αμήχανο τη σκηνή Μαρίνας Σάττι ΣΤΗΝ Eurovision...

Μήνυση στο γερμανικό κράτος από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Τις γερμανικές αρχές μηνύει στα γερμανικά δικαστήρια ο Γιάνης Βαρουφάκης και επιφυλάσσεται να απευθυνθεί στα ευρωπαϊκά για καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων και συκοφαντική δυσφήμηση. Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από διαβουλεύσεις με το ΜέΡΑ25 Γερμανίας και τη νομική ομάδα του λόγω...