Για ποιον προοριζόταν ένας τόνος σε ράβδοι χρυσού που κλάπηκε από το αεροδρόμιο της Σόφιας-Βουλγαρία
Μάλλον ο χρυσός που έκανε φτερά προοριζόταν για τον κλειδοκράτορα και μεγαλοτραπεζίτη Rothschilds ,αφού ο πλούτος κάθε χώρας ξεπουλιέται στην νέα τάξη πραγμάτων.
Έγκυρες πληροφορίες του ελληνικού φενόμενου αναφέρουν , πως πίσω απ΄ αυτήν την ληστεία του αιώνα βρίσκεται η Βουλγάρικη μαφία, μαζί με την Ελληνική, αλλά και από την Αμερική η μεγαλύτερη οικογένεια μαφιόζων, με ρίζες την Νότια Ιταλία – Σικελία.
Η Τεράστια αυτή ποσότητα χρυσού ήδη έφυγε τράνζιτ από την Ελλάδα πρός άγνωστο προορισμό, σε άλλες χώρες, όπου ο ένας τόνος μοιράστηκε σε κομμάτια.
Ήδη η Ιντερπόλ ψάχνει (ψύλους στα άχυρα)να βρει την άκρη για την κλοπή
Το ίδιο και οι Ελληνικές αρχές ερευνά προς όλες τις κατευθύνσεις.
Όσο αφορά την οικογένεια Rothschilds, που ξεγυμνώνει όλα τα κράτη ανά την υφήλιο, παίρνοντας το χρυσό ,ασημή, διαμάντια κ.τ.λ.π, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας, η οποία είχε αποθέματα χρυσού από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Όμως ,επί κυβερνήσεως Κ. Σημίτη ξεπουλήθηκε και αυτός ο ένας τόνος σε ράβδοι χρυσού στην οικογένεια του έν λόγου τραπεζίτη , ώστε να μπούμε δήθεν στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση, φουσκόνωντας τους προϋπολογισμούς της Ελλάδος με πλασματικά στοιχεία, ο αμαρτολός μαέστρός χρηματιστής Georges Soros και η παρέα του , με τα λεγόμενα τοξικά Spreαd.
Έτσι ο Soros που είναι και το δεξί χέρι της οικογένειας Rothschilds , έκανε αυτήν την τοξίκή συναλλαγή και πήρε τον χρυσό , την προίκα μας, για να πάρει η Ελλάδα τρύπιες φούσκες ως αντάλλαγμα.
Αξίζει να σημειώθει, πως πρόσφατα βρέθηκε δικαστής από την Αυστρία να διερευνήσει δικαστικά τον υπόπτο ρόλο της Goldman Sachs.( Σόρος)