Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήWikileaksΕλληνικό “δάκτυλο” στις...

Ελληνικό “δάκτυλο” στις αποκαλύψεις του WikiLeaks βλέπει η Τουρκία

hackin.jpgΣτις γνωστές τακτικές ψυχολογικού πολέμου κατά της Ελλάδας καταφεύγει και πάλι η Άγκυρα διατυπώνοντας ισχυρισμούς περί ”ανάμιξης” Ελλήνων φοιτητών στις αποκαλύψεις του Wikileaks που αφορούν τη γείτονα.

 Συγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Vatan με τίτλο: «Ελληνική τρικλοποδιά στο Wikileaks» αναγράφεται ότι «η φωτογραφία του Atatürk σε poster του Wikileaks σχεδιάστηκε από το ελληνικό φοιτητικό κίνημα ‘”Πράκτορες του Χάους”».

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το (δήθεν) ελληνικής έμπνευσης poster εκφράζει την εχθρότητά του ενάντια στον Τούρκο ηγέτη και ότι επιπλέον αναγράφεται η φράση «ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αρχεία».

Σε δεύτερη αναφορά επί του θέματος στην ίδια εφημερίδα, ο αρθρογράφος Güngör Μengi θέτει το ερώτημα αν απλά το «ελληνικό κίνημα» άδραξε την ευκαιρία να τοποθετήσει στο poster τη φωτογραφία ή αν το WikiLeaks σχεδιάζει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον Αtatürk.

Τρίτη αναφορά της Vatan στο θέμα, υπάρχει σε άρθρο του Mustafa Mutlu, με τίτλο «Γιατί ο (τούρκος) Πρωθυπουργος συναντήθηκε με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας;» με αρνητικές αναφορές στους Έλληνες.

Το θέμα, παρατίθεται μεταξύ άλλων σε άρθρο του Reha Μuhtar στην ίδια εφημερίδα.

Στην ίδια υπόθεση αναφέρεται και το πρωτοσέλιδο της Posta με τίτλο «Η φωτογραφία του Atatürk χρησιμοποιείται στο φόντο του WıkıLeaks. Ποιο είναι το μυστικό της φωτογραφίας»./strategyreport.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Τα σημερινά ΛΕΙΖΕΡ των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Γράφει ο Δημήτρης Βόγγολης, Πρόεδρος ΙΗΑ Η ακτίνα φωτός του Αρχιμήδη: Θεωρείται πως χρησιμοποιήθηκε κατά την πολιορκία ων Συρακουσών- εστίαζε τις ακτίνες του Ήλιου, βάζοντας φωτιά στα ρωμαϊκά πλοία (ένα από τα αμυντικά όπλα του Αρχιμήδη, όπως και η «αρπάγη» του για...

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον απόλυτο μάγο του πιάνου Franz Liszt σε Θεσσαλονίκη και Βέροια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον απόλυτο μάγο του πιάνου Franz Liszt σε Θεσσαλονίκη και Βέροια Για πρώτη φορά σε Θεσσαλονίκη και Βέροια, ένα μοναδικό αφιέρωμα στον απόλυτο μάγο του πιάνου Franz Liszt με τη συμμετοχή της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών...

Εδώ Ελλάς!!!

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010- ΙΓ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ Α- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΞΑ- ΣΕΛΙΔΑ 202- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών): «Αλλοίμονο αν ο ελληνισμός ήταν απλά θέμα DNA. Θα αναρωτιόμουν πόσοι από εδώ θα μπορούσαν να είναι Βουλευτές...

Η ΝΔ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η πολύπαθη Πεντέλη πολλές φορές έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, από αδίστακτους εμπρηστές, από καταπατητές γης, από αναίσθητους πολίτες, αλλά κυρίως από την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους! Ενός κράτους διά μέσω των...