Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοσμικάΗ δημοκρατική παράταξη...

Η δημοκρατική παράταξη θρηνεί την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/10/2021

Ο Γιάννης Σγουρός και η παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» αποχαιρετούν με την πλέον βαθιά οδύνη και συντριβή τη Φώφη Γεννηματά που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από γενναία και μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο.

«Η πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, με την οποία συμπορευτήκαμε επί μία οκταετία στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά όπου δώσαμε μεγάλες δημοκρατικές μάχες, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η Φώφη ήταν μια αέναη μαχήτρια της ζωής, αγωνίστρια και υπερασπίστρια των δημοκρατικών αξιών, άξια συνεχιστής του ονόματος και του οράματος του πατέρα της Γιώργου που αδιαμφισβήτητα θα ήταν υπερήφανος για τη διαδρομή και πορεία που διένυσε όλα αυτά τα χρόνια.

Η πολιτική, η αυτοδιοίκηση και ιδίως ο δεύτερος βαθμός τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση πετυχαίνοντας τον μετασχηματισμό του από το επίπεδο της αιρετής Νομαρχίας σε αυτό της αιρετής Περιφέρειας, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη την οποία κράτησε όρθια στις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, της οφείλουν πάρα πολλά.

Φώφη μου τα λόγια είναι φτωχά, έφυγες νωρίς αν και είχες να δώσεις τόσα πολλά ακόμη…

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στη δημοκρατική παράταξη που από σήμερα θρηνεί μια μεγάλη και αξεπέραστη απώλεια».

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την εκδήλωση της παράταξής μας, 19/2/2017, κατά την οποία βραβεύσαμε την Φώφη Γεννηματά για την προσφορά της στην αυτοδιοίκηση.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τηλ.: 213-2063830, 213-2063622

Fax: 213-2063608

Email: aaattiki@gmail.com

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...