“Παραγγελιά Best Of”που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την MINOS EMI.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, βρέθηκαν μαζί τον χειμώνα που πέρασε, στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά συναντήσεων που αγαπήθηκαν πολύ και άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις!
Οι παραστάσεις αυτές ηχογραφήθηκαν και αποτυπώθηκαν σε έναcd κάποια από αυτά τα τραγούδια που αγαπάμε και θέλουμε διαχρονικά να ακούμε όταν οι καλλιτέχνες που τα ερμηνεύουν τα σέβονται και τα αγαπούν εξ ίσου.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας – οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας ξεσηκώνουν, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. «Παντρεύουν» το ροκ με το λαικό και μας καλούν να τραγουδήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες μελωδίες των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Διονύση Σαββόπουλου, Γιάννη Πάριου , Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα και πολλών ακόμη αξεπέραστων καλλιτεχνών.