Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΝίκος Νικολόπουλος: Η...

Νίκος Νικολόπουλος: Η Ζωή Γεωργαντά έπεσε θύμα εκφοβισμού

nikolopoulos-vouliΑν όχι απόπειρας ανθρωποκτονίας

Η «Ζωή ζει» γιατί είναι ταγμένη να θρέψει την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν τα πιράνχας του ντόπιου και ξένου οικονομικού κατεστημένου για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Έντρομοι και κάθιδροι οι μηχανορράφοι της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, αλλά και προκλητικοί και ασύδοτοι, προσπάθησαν μάταια να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας.

Όμως η Ζωή Γεωργαντά ζει γιατί είναι ταγμένη από την συνείδησή της να υπογραμμίζει τον καθημερινό εφιάλτη τους και να θρέφει την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Λίγες μόνο ώρες μετά από μια ακόμη γενναία και αποκαλυπτική εμφάνισή της στην εκπομπή μου «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του Kontra tv, η Ζωή Γεωργαντά, καθοδόν προς την Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα εκφοβισμού, αν όχι και απόπειρας ανθρωποκτονίας!

Όμως οι δειλοί και οι μοιραίοι απέτυχαν.

Να ξέρουν λοιπόν τα πιράνχας του ντόπιου και ξένου οικονομικού κατεστημένου ότι οι συνειδήσεις, βγαλμένες από των Ελλήνων τα αδούλωτα όσια και ιερά, δεν καθυποτάσσονται.

Πολλές Ζωές και εκατομμύρια συνέλληνες είναι ταγμένοι στον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Ζυγώνει η ώρα που θα το συνειδητοποιήσουν πλήρως.

Η ώρα που θα βγουν από τα λαγούμια τους και θα απολογηθούν για τις άνομες, επαίσχυντες, εθνοκτόνες πράξεις τους.

Οι καιροί ου μενετοί….”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...