Ο στιχουργός, συνθέτης, συγγραφέας και δημιουργός του συγκροτήματος «Ενδελέχεια», Δημήτρης Μητσοτάκης και οι «Ρε Καντίνι» σε ρεμπέτικα μεσημβρινά γλέντια τις Κυριακές 24, 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου 2016 “στου Στράτου”(Φωκίωνος Νέγρη),Κυψέλη ,ώρα 3μμ.
Ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στους ρεμπέτικους ήχους των πρώτων, αυθεντικών εκτελέσεων τραγουδιών του Μητσάκη, Χιώτη, Βαμβακάρη, Χατζηχρήστου, Τσιτσάνη, Καλδάρα, Παπαϊωάννου κ.α.
«Όσο τα πράγματα στενεύουν τόσο ερχόμαστε πιο κοντά, κοιτάμε προς τα πίσω, και παίρνουμε δύναμη για να πάμε μπροστά. Εκεί γυρνώ κι εγώ, εκεί που ξεκίνησα και που νιώθω ασφαλής», εξομολογείται ο Δημήτρης Μητσοτάκης και μας καλεί να γλεντήσουμε με «τραγούδια της καρδιάς»
Δημήτρης Μητσοτάκης: κιθάρα, τραγούδι
Θανάσης Γεωργάρας: μπουζούκι, τραγούδι
Μαρώ Τσουράπα: τραγούδι
Αρετή Κοκκίνου: μαντολίνο