Πρωτοκλασάτα στελέχη του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) είχαν μυστική συνάντηση χθες (Τετάρτη) το μεσημέρι σύσκεψη σε ένα καινούργιο καφενέ ( Φράγκων και Δωδεκανήσου γωνία) της πόλης . Για να μην προκαλέσει στόχο, η μυστική παρέα ανέβηκε στο πατάρι του καφενέ, και συνεδριάσε για 4 ώρες περίπου.
Στη συζήτηση τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν ο νέος συνδυασμός που σκοπεύουν να κατεβάσουν στις επόμενες εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Την εισήγηση που θα κάνουν στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, όσον αφορά την Ευρωπαϊκή οδηγία για την απελευθέρωση του επαγγέλματος, ένα μεγάλο θέμα που ενδεχομένως θα είναι ταφόπλακα για τους δικηγόρους.
το θέμα του δικαστικού μεγάρου της Θεσσαλονίκης που δεν έγινε ποτέ, ούτε καν ξεκίνησε παρ΄ όλες τις μεγάλες υποσχέσεις που ελάμβαναν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Και βέβαια την Σχολή Δικαστών, όπου θα ζητήσουν οι υποψήφιοι να εξετάζονται στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα.
Η επόμενη συνεδρίαση της μυστικής ομάδας των νομικών Βάρδα, Μακρή, Ραδίση, Γκατζαμανίδη, Τσομίδη, Γεωργιλά, έχει προσδιοριστεί για τον επόμενο μήνα, σε διαφορετικό στέκι της πόλης.