Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΓια μια θέση...

Για μια θέση παράνομη.

Αχ και νάμασταν όλοι προνομιούχοι.

xeri.jpgΣαν τον υφυπουργό της κυβέρνησης, o όποιος για να βρίσκει ελεύθερο υπαίθριο πάρκινγκ ανά πάσα στιγμής, ειδοποιεί την τροχαία Θεσσαλονίκης και την Δημοτική Αστυνομία. Κινεί δηλαδή ένα ολόκληρο μηχανισμό.

 Όπως συνέβη πολύ πρόσφατα στο κέντρο της πόλης, όταν ο τροχονόμος, και ο δημοτικός αστυνομικός πληροφόρησαν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου να μετακινήσει από την δεύτερη σειρά το όχημα του ,όχι γιατί ήταν εντελώς παράνομη η στάθμευση στο σημείο εκείνο, αλλά γιατί υπήρχε καταγγελία από τον φίλτατο υφυπουργό, ο όποιος ήθελε ελεύθερο τον συγκεκριμένο (παράνομο) χώρο .

Έτσι λοιπόν τα όργανα τις τάξης, έδιωξαν τον πολίτη από την παράνομη στάθμευση, για να παρκάρει ο υφυπουργός την πολυτελή λιμουζίνα του, που έλαβε από την βουλή, με χρήματα του Ελληνικού λαού παρακαλώ!!!!!!

Άσχετε δε,το γεγονός ότι υπάρχουν στα 10 μέτρα από το σημείο του παράνομο παρκαρίσματος και από τα δεξιά , και από τα αριστερά αρκετά υπόγεια παρκινγκ αυτοκινήτων, ανοιχτά επί 24 ώρες. Αυτά όμως στοιχίζουν, δεν είναι τζαμπαντάν.

Που να βρει τα χρήματα ο καημένος μεροκαματιάρης υφυπουργός μας.

Να γιατί αγωνίζεται, ρουσφετολογικά δε, για μια θέση “παράνομη”, μάλιστα εκτός κυβερνητικό προγράμματος και εξαγγελιών.

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...