έκλεισε εμφανίσεις από τις 15 Σεπτεμβρίου το αρσενικό τρίπτυχο καλλιτεχνικό σχήμα ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, και ο Θάνος Τζάνης.
Η ιδέα αυτή για ένα αρσενικό τρίπτυχο καλλιτεχνικό σχήμα προήλθε από των επιχειρηματία του νυχτερινό κέντρο “Άμμος” των Αθηνών ( πρώην “Παλιό Καράβι”), όταν είχε κλείσει πριν από αρκετό καιρό για εμφανίσεις τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, Ανέστη Μαντά, και τον Χρήστο Πάζη στο κέντρο του.
Όμως το συγκεκριμένο μαγαζί είχε πολλά προβλήματα που ωστόσο δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει και που αφορούσαν την αδεία του.
Με απλά Ελληνικά δεν είχε άδεια λειτουργίας, όπως δεν έχουν και πολλά άλλα νυχτερινά κέντρα.
Εντέλει, η πολλά υποσχόμενη συνεργασία αυτή αναγκαστικά ακυρώθηκε.
Όμως, έτσι και άνοιγε το κέντρο “Άμμος” με τους τρεις παραπάνω αρσενικούς λαϊκούς καλλιτέχνες , ήταν βέβαιο ότι θα έσπαζε πόρτες.
Όσο για το “Άστρα Live” Θεσσαλονίκης με τον Δ. Χρυσοχοΐδη, τον Π. Ραφαηλίδη και τον Θ. Τζάνη πιστεύω ότι θα εκλύσει πολύ θηλυκό πληθυσμό από τις 15 Σεπτεμβρίου που είναι και η πρεμιέρα του.
Astra Live
(περιοχή Σφαγεία), Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 533 332
Καλό ξεκίνημα !!!