Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μήλο της έριδος

giotis2Έγινε ο Δημήτρης Γιώτης με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο Can – Can, όπου μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη άδειασαν τον κήπο της Εδέμ από το γαρύφαλλο, και πήραν όλη την χαρτούρα. Τον καλλιτέχνη διεκδικούν σήμερα τέσσερις Αθηναίοι και δύο Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες για εμφανίσεις στα νυχτερινά τους κέντρα για την καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο.

Η τελευταία δισκογραφία του Δημήτρη Γιώτη με τίτλο “Ξαναγεννήθηκα” σημειώνει μεγάλη επιτυχία, και ειδικά το ομότιτλο τραγούδι του album ακούγεται απ΄ όλα τα μαγαζιά, και πολλοί καλλιτέχνες το ενέταξαν στο ρεπερτόριο τους. Όπως επίσης και η άλλη μεγάλη επιτυχία από τον ίδιο δίσκο με τίτλο “Χρόνια Πολλά” σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο καλλιτέχνης προγραμμάτισε 10 έξτρα εμφανίσεις, έτσι ώστε να τον γνωρίσει και η υπόλοιπη Ελλάδα, πέρα από την Αθήνα και Θεσ/νίκη. Παράλληλα δέχθηκε από αρκετούς συναδέλφους του, γνωστά ονόματα του πενταγράμμου προτάσεις για να τους πλαισιώσει στο σχήμα που εμφανίζονται.

Όμως ο Δημήτρης Γιώτης με την αγωγή και τον χαρακτήρα που τον διακρίνει τους υπερευχαρίστησε για τις προτάσεις και την τιμή που του έκαναν.

Προς το παρόν όμως δεν μπορεί να γίνουν εφικτές οι προτάσεις, υποσχέθηκε όμως πως μια άλλη φορά θα είναι δίπλα τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Δημήτρη Γιώτης απέκτησε πάρα πολλούς φανατικούς και πιστούς θαμώνες οι οποίοι τον ακολουθούν όπου κι αν εμφανίζεται.

Αυτό ακριβώς γνωρίζουν οι επιχειρηματίες κέντρων, αλλά και άλλα βαριά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου από τα οποία καθημερινά δέχεται προτάσεις συνεργασίας.

Πάντα τέτοια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ράφει η Νίνα Γκατζούλη Πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι η λογοτεχνική ανάπτυξη οποιασδήποτε γλώσσας συνδέεται στενά και σχετίζεται με σημαντικά ιστορικά γεγονότα και επιρροές που έχει υποστεί ένα έθνος. Ο Tony Crowley, στο Proper English, παραθέτει τη θέση του Saussure για τη γλώσσα...

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...