Με την Δ. Βανδή, που τραγουδά το Ποντιακό τραγούδι του ?Στελάρα? και γίνεται ο ?χαμός, αλλά και το ντουέτο με τον Σ. Γονίδη και το τραγούδι ?Όλα σ΄ αγαπάνε?, ζέσταναν τον κόσμο. Από την 2η ημέρα που είδε η Δέσποινα ότι η Θεσ/νίκη θέλει λαϊκούρα, άλλαξε το πρόγραμμα
και ρεπερτόριο και το αποτέλεσμα την δικαίωσε.
Ο δε Σ. Γονίδης έχει ένα νέο Ποντιακό τραγούδι με τίτλο ? Λιώνω για σένα ? το οποίο κακώς δεν το ενέταξε στο ρεπερτόριο του, άσχετα που δεν κυκλοφόρησε, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.
Μετά την λήξη της ΔΕΘ οι δύο καλλιτέχνες θα τερματίσουν τις εμφανίσεις τους στην πόλη μας και θα κατηφορίσουν προς Αθήνα, ο καθένας σε ξεχωριστά σχήματα και κέντρα.
Πάντως το ?σχήμα έκπληξη?, πράγματι έκανε την έκπληξη σε όλους τους αδιάβαστους που βιάστηκαν να μιλήσουν για προγεγραμμένη αποτυχία. Αν είχαν και την φιάλη σε ποιο λογική τιμή, τότε όλοι θα έτριβαν τα μάτια τους.
Αυτό ας το έχουν υπόψιν τους, προς γνώση και συμμόρφωση.