Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, 2025
ΑρχικήΝέα της πόληςΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ :...

ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ : παρουσίαση της μπύρας SEPTEM στην Θεσσαλονίκη

bira SeptemΜε χαρά σας περιμένουμε το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου στις 9 μμ,στο ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ(απέναντι από το Λευκό Πύργο) στην παρουσίαση της μπύρας SEPTEM.

Το ταξίδι του ΖΥΘΟΥ στην Ελλάδα για τη γνωριμία μας με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες συνεχίζεται.

Ένα ταξίδι στις ελληνικές μικροζυθοποιίες, μια κοινή αγάπη για τη μπύρα και τα ελληνικά προϊόντα, μια παρέα που συνεχώς μεγαλώνει. Αφετηρία, πάντα ο ΖΥΘΟΣ που κάθε μήνα μας συστήνει επώνυμα και γευστικά μπύρες με γεύση και άρωμα Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, σαλπάρουμε για Εύβοια και σας καλούμε να επιβεβαιώσετε πως… «Και οι 7 είναι υπέροχες!» δοκιμάζοντας τις μπύρες της πολυβραβευμένης ελληνικής μικροζυθοποιίας Septem.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 9μμ το γνωστό πια ραντεβού στο ΖΥΘΟ Ντορέ(απέναντι από το Λευκό Πύργο) θα περιλαμβάνει όχι μία, ούτε δύο αλλά…έξι διαφορετικές γεύσεις μπύρας και μία γεύση-έκπληξη!

Οι παραγωγοί…εξομολογούνται
SPTMBEERS biraΗ Μικροζυθοποιία Septem είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2009 -στην περίοδο της κρίσης- από τον Χημικό-Οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γιώργο Παναγιώτου με στόχο “τη διάθεση φρέσκιας , μη παστεριωμένης μπύρας.

«Πιστεύουμε ότι ο λυκίσκος είναι το “σταφύλι” της μπύρας και επιλέγουμε αποκλειστικά ολόκληρα άνθη μοναδικών ποικιλιών από όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι η μπύρα πρέπει να καταναλώνεται φρέσκια, προκειμένου νa απολαμβάνει ο καταναλωτής , τα αρώματα και τη γεύση του λυκίσκου. Παλαιώστε το κόκκινο κρασί ή το τυρί, όχι όμως τη μπύρα» λένε οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Οι μπύρες SEPTEM

Η σειρά των εμπορικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους περιλαμβάνει πέντε διαφορετικούς τύπους μη παστεριωμένης μπύρας: Septem Monday’s Pilsner, Septem Friday’s Pale Ale, Septem Sunday’s Honey Golden Ale, Septem Thursday’s Premium Red Ale και Septem Saturday’s Porter.

Επιπλέον κυκλοφορεί μια νέα, ειδική σειρά προϊόντων, η Septem’s Hobby Hoppy Series. Σε αυτή τη σειρά παρουσιάζονται μοναδικές συνταγές με βασικό χαρακτηριστικό την έντονη παρουσία λυκίσκου, οι οποίες παραμένουν στην αγορά για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί η Septem A.C.E. Imperial IPA και η Septem Citra IPA, δύο μπύρες που έχουν αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Επιβράβευση της ποιότητας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Μικροζυθοποιίας Septem είναι το γεγονός ότι στα πέντε χρόνια λειτουργίας της έχει αποσπάσει πέντε χρυσά μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ συνολικά οι βραβεύσεις της ξεπερνούν τις είκοσι.

Τα τρία τελευταία χρόνια ψηφίζεται ως η καλύτερη ελληνική ζυθοποιία στην διεθνώς αναγνωρισμένη και δημοφιλή ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης μπύρας Ratebeer.com.

Συνέργειες για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων

Για το Γιώργο και Σοφοκλή Παναγιώτου η επιλογή της Εύβοιας ως έδρα της μικροζυθοποιίας τους έγινε με καθαρά τοπικιστικούς λόγους “Η καταγωγή μας είναι από το Αυλωνάρι Εύβοιας και θελήσαμε να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο μικροζυθοποιείο στον τόπο μας με συναισθηματικούς και όχι με καθαρά χρηματοοικονομικούς όρους. Η περιοχή μας δεν είναι τουριστική, επομένως δεν προσπαθήσαμε να εισπράξουμε τα οφέλη από τον εποχικό επισκέπτη.

Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι μέσα από συνέργειες με άλλους παραγωγούς και τοπικούς φορείς και τη σχεδιασμένη προβολή τοπικών προϊόντων η Εύβοια μπορεί να αναδειχθεί σε σημαντικό γαστρονομικό προορισμό και να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της περιοχής συνολικά” λέει ο Σοφοκλής Παναγιώτου

Όπου κι αν ταξιδεύουμε γευόμαστε Ελλάδα
Σχεδόν ένα χρόνο πριν ξεκινήσαμε από την Κέρκυρα, ρίξαμε άγκυρα στις Κυκλάδες, «πιάσαμε» Χίο, κατευθυνθήκαμε Βόρεια κι αράξαμε Σέρρες και τώρα πάμε Εύβοια. Ο ΖΥΘΟΣ στηρίζει τις ελληνικές μικροζυθοποιίες παρουσιάζοντας κάθε μήνα μία ελληνική μικροζυθοποιία με τις μπύρες παραγωγής της σε ειδική τιμή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύονται και από συγκεκριμένο μενού. Είναι ένα ταξίδι ανακαλύψεων κι ο ΖΥΘΟΣ παρουσιάζει κάθε «εύρημα», δίνοντας ιδιαίτερη αξία στην ελληνική παραγωγή.

Το Νοέμβρη πάμε Εύβοια και γνωρίζουμε τη SEPTEM. Το καλωσόρισμα θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοέμβρη
στο ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ

ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ
Λαδάδικα Λευκός Πύργος
2310 540 284, 6943 211211 2310 279010, 6943 904038 www.zithos.gr

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi.gr Σκάνδαλα, σκάνδαλα, διαφθορά, διαφθορά, συνεχώς αυξανόμενη και αποκαλυπτική ως προς την κομματική συσχέτιση και συμμετοχή σε όλα τα κυβερνητικά επίπεδα και που προφανώς αγγίζουν ευθέως τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μπορεί να ισχυρίζεται...

Ο Σίμος Δανιηλίδης το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, Και τον αθώωσε για το κακούργημα της απάτης σε βάρος...

Αθώος, για την υπόθεση ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) με ευρωπαϊκά κονδύλια, για την απορρόφηση των οποίων -μέσω ένταξης σε πρόγραμμα- φαίνεται πως προσκομίστηκαν πλαστά δικαιολογητικά πυροπροστασίας ενόψει της έκδοσης άδειας λειτουργίας αυτών των δομών, κρίθηκε ο δήμαρχος...

Πώς τράπεζες και funds μπήκαν από την «πίσω πόρτα» και απέκτησαν τα δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών.

Καταγγελία «φωτιά» στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για ριφιφί στα δεδομένα του Κτηματολογίου Η καταγγελία για «σκανδαλώδη συνεργασία» μεταξύ της εταιρείας Prosperty που δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate και της Κτηματολόγιο ΑΕ. Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά πώς «δόθηκε πρόσβαση στα πολύτιμα...

O Γιάννης Αλαφούζος και το Τέλος ο Ζούλας από CEO στον Σκάι:

Αν υπάρχει ένας τίτλος στα ελληνικά media που έχει αποκτήσει τη χάρη της περιστρεφόμενης πόρτας, αυτός είναι ο τίτλος του Διευθύνοντος Συμβούλου στον ΣΚΑΪ. Μια θέση που, όπως δείχνουν οι εξελίξεις από το 2024 έως το 2025, δεν λειτουργεί...