Σάββατο, 9 Αυγούστου, 2025

Ελάτε να καλωσορίσουμε τη Σερραϊκή Μικροζυθοποία , τη VOREIA στο Λευκό Πύργο

ZITHOS -SERRESVOREIA beersΕλάτε να  καλωσορίσουμε το βράδυ της Τετάρτης 27 Αυγούστου την μπύρα από το Βορρά, από σερραϊκή Μικροζυθοποία , τη VOREIA .

Γευσιγνωσία στο σήμα κατατεθέν της πόλης το ΖΥΘΟ (απέναντι από το Λευκό Πύργο ) και με τη συνοδεία εδεσμάτων από βουβαλίσιο κρέας.

Οι ελληνικές μικροζυθοποιίες εδώ και καιρό βρήκαν στη Θεσσαλονίκη το δικό τους λιμάνι, στο ΖΥΘΟ.

Αυτή τη φορά καταφθάνει με δύναμη από τις Σέρρες, η απαστερίωτη, μικροφιλτραρισμένη VOREIA, συντροφιά με…εκλεκτή συνοδεία βουβαλίσιου κρέατος της εταιρείας Μπόρας.

Έτσι, το Σεπτέμβριο ο ΖΥΘΟΣ παραμένει στο σπίτι του, στα VOREIA, και σας παρουσιάζει δύο δυναμικές σερραϊκές εταιρείες που αξίζει όλοι να γνωρίσουμε.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στις 21.00, στο ΖΥΘΟ Ντορέ (απέναντι από το Λευκό Πύργο) στην πρώτη επίσημη κοινή γευσιγνωσία τους στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν η 79η ΔΕΘ ανοίξει τις πύλες της και θυμίσει στους παλιότερους τη μεγάλη γιορτή με τη μαύρη μπύρα και το λουκάνικο, ελάτε να απολαύσουμε γεύσεις του Βορρά: Μπύρα VOREIA και νοστιμιές από βουβαλίσιο κρέας!

Με δύναμη από το Βορρά!

Το δρόμο των εξαγωγών σε Ευρώπη και ΗΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου παίρνει η VOREIA, η απαστερίωτη μικροφιλτραρισμένη μπύρα που παράγεται στο δικό της μικροζυθοποιίο στις Σέρρες.

Με μεράκι αλλά και γνήσια αγάπη για τη φρέσκια μπύρα, η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Ε.Ε. επένδυσε σε ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την ελληνική αγορά, αφού η μπύρα VOREIA βρίσκεται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσσίδων super market, καθώς και σε κάβες, bars, εστιατόρια, delicatessen και καταστήματα βιολογικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στημένη με ίδια κεφάλαια και πραγματική φιλοσοφία μικροζυθοποιίας, με μικρή παραγωγή και συγκεκριμένη διατηρησιμότητα, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και πλούσια γευστική και διατροφική αξία, η μπύρα VOREIA προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, που βασίζεται στα απλά και αγνά υλικά και στην τεχνογνωσία που αποκτάται με πολλή δουλειά.

Οι πρώτες συνταγές της VOREIA αφορούν σε μία Pilsner και σε μία I.P.A. , μπύρες με αυθεντικό χαρακτήρα και ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά. Η VOREIA Pilsner με μια διακριτική πικράδα αναμεμειγμένη με αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών, 5 βαθμούς αλκοόλ, χρυσό διαυγές χρώμα και εντεινόμενη γεύση.

Και η Ι.Ρ.Α. με αμερικάνικο λυκίσκο, τρία είδη βύνης κι αρώματα εσπεριδοειδών και κωνοφόρων, 7 βαθμούς αλκοόλ, κεχριμπαρένιο χρώμα και γλυκόπικρη επίγευση. Συνδυάζονται ιδανικά με ελαφρά κρέατα, θαλασσινά, ψάρια, σαλάτες και απαλά τυριά η πρώτη και με πιο «βαριά» κρεατικά, πικάντικα φαγητά, έντονα τυριά αλλά και γλυκά, η δεύτερη.

BORASΝοστιμιές από βουβαλίσιο κρέας

Η εταιρεία Μπόρας είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημά της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα.

Χρειάστηκαν χρόνια προσπάθειας και έρευνας για την παραγωγή, το 2001, ενός ποιοτικού κρέατος από τα Βουβάλια της περιοχής, με υψηλή διατροφική αξία καθώς και τη δημιουργία του καβουρμά που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των σκευασμάτων της με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Ο.Β.Ι.

Σήμερα η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων-πανελλαδικώς αναγνωρισμένων-στη Λιβαδιά Σερρών.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού με υψηλή διατροφική αξία. Έχει τη μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.

Μπύρα, νοστιμιές και καλή παρέα

Το ταξίδι του ΖΥΘΟΥ στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουμε τις ελληνικές μικροζυθοποιίες, συνεχίζεται. Κάθε μήνα, μια ανακάλυψη! Μια ελληνική μικροζυθοποιία με τις μπύρες παραγωγής της σε ειδική τιμή και με τη δυνατότητα να συνοδεύονται από συγκεκριμένο μενού. Όλα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του ΖΥΘΟΥ για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής παραγωγής.

Τετάρτη 27 Αυγούστου!

ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ
Τσιρογιάννη 7
Λευκός Πύργος
Θεσσαλονίκη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Απονομή υποτροφιών από την AHEPA στο Χιούστον

ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Φωτογραφία: Ηλίας Νεοφυτίδης Με ένα αίσθημα συγκίνησης και υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση απονομής υποτροφιών της AHEPA (Αμερικανική Ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ενωση), επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον καθοριστικό της ρόλο στην υποστήριξη της νέας γενιάς...

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Προ ολίγων ημερών η Τουρκία ανακοίνωσε “θαλάσσια πάρκα” στο Αιγαίο μας! Μια ακόμη στρατηγική κίνηση της Τουρκίας κατά των υποτακτικών των Αθηνών! Όπου συμπεριλαμβάνουν τη Λήμνο, την Σαμοθράκη, το Καστελόριζο! Αφήνοντας ανοικτό το τουρκικό...

Τα μεγάλα ονόματα δεν μπορούν να γεμίσουν τα Νυχτερινά κεντρα της Αθήνας- για αυτό θα δουλεύουν “Κάθε Σάββατο”

ΑΥΤΟ θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη που θα δουλεύουν "Κάθε Σάββατο" "οπως προβλεπεται" Με ότι η πόρτο τραπέζι πρέπει να το βάλουν το μπουκάλι ευρώ 3,500 την τετράδα το δεύτερο 2,000 ευρώ τρίτη 1,000 και πάει λεγόντας ΟΜΟΣ αρκετοί τραγουδιστές...

Ο διαγωνισμός του Υπερταμείου για 240 μηχανήματα της ΕΑΣ που θα γίνουν Scap 

Η κυρία και ο «παλιατζής» Σας ενημερώνω ότι το Υπερταμείο, όπου κουμάντο κάνει ο Γιάννης Παπαχρήστου – ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε χάρη στην κυβέρνηση που πήγε εκεί με τόσες ικανότητες που έχει – ξεκινάει έναν νέο διαγωνισμό, ο οποίος...