Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΕ.Τ.Ι.Τ.Α, και...

Ε.Τ.Ι.Τ.Α, και η Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.)

Αριθμός Πρωτ. 1190/652

alpha_tv.jpgΜετά την ρητή και ακλόνητη άποψη του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου του Τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, την οποία μάλιστα εξέφρασε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΙΤΑ που εργάζονται στον Σταθμό, ότι μέχρι τον Απρίλιο «προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα του Σταθμού πρέπει να γίνει και μείωση προσωπικού» Δηλώνουμε προς αυτόν και σε κάθε κατεύθυνση:

Μην το επιχειρήσετε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε του ALPHA, η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, κεραυνοβόλα και δυναμική. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε μία απόλυση Τεχνικού.

Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μία θέση εργασίας για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο τα στελέχη του Καναλιού. Απευθυνόμενοι στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στους Εθνικής Εμβέλειας Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, τους καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Συνάδελφοι, να είστε έτοιμοι να αποτρέψουμε και αυτή τη φορά, με κάθε μέσον, κάθε επιβουλή της εργασίας μας. Είναι γνωστό το σχέδιο και η προσπάθεια να μας αντικαταστήσουν με προσωπικό που ενοικιάζουν από Εταιρείες.

Και είναι γνωστό επίσης ότι οι Εταιρείες αυτές προκειμένου να μειώσουν το κόστος ενοικίασης στο ελάχιστο, χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο προσωπικό ανειδίκευτο, χωρίς άδειες άσκησης επαγγέλματος, το απασχολούν με αμοιβές πείνας, ανασφάλιστο ή στην καλύτερη περίπτωση το υποχρεώνουν, παράνομα, να ασφαλίζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο ΤΑΕ και όχι στο ΙΚΑ όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.

Ζητάμε από τα αρμόδια Κρατικά όργανα να προβούν σε άμεσους ελέγχους και από τον υπεύθυνο για τα ΜΜΕ Υπουργό να μην επιτρέψει την πραγματοποίηση των ανωτέρω σχεδίων.

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσφέρουν κοινωνικό έργο και να μην μετατραπούν σε χώρους στυγνής εκμετάλλευσης και καταπάτησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Τ.Α  &  Ε.Τ.Ι.Τ.Β Ε.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Αριθμός Πρωτ. 1190/652

* ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)

3ης Σεπτεμβρίου & Μάρνης (Ε.Κ.Α.) ΦΑΞ : 2108847368

* ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.)

Αριστοτέλους32 (ΕΚΘ) Τ.Κ.54631 ΦΑΞ: 2310642680

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...