Η Ουάσιγκτον περιμένει με ανυπομονησία τον εξοχ. υφυπουργό Παναγιώτης Mitarachi
Ο Υπ. Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κάθε 3 μήνες στην Ουάσιγκτον , τελευταίο του ταξίδι ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου . Τώρα ξανά στις ΗΠΑ, γιά να μιλήσει σε ακροατήριο 20-30 ανθρώπων στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS), Παρασκευή και 13 (Δεκεμβρίου) στην Ουάσιγκτον. Ο εξοχ. υφυπουργός κ. Μηταράτσης (γνωστός στο Ελλαδιστάν και ως” ο φελλός Νότις Μηταράκης”), που έμεινε στην ιστορία γιά την εντυπωσιακή ανικανότητά του να προσελκύσει μία επένδυση ή να προστατεύσει έστω το όνομα”” ελληνική φέτα, θα μιλήσει με θέμα” οι ελληνικές προτεραιότητες στην προεδρία της Ευρ.’Ενωσης”.
Το ίδιο ταξίδι αναψυχής θα κάνει και ο υπ. οικ. Γ.Στουρνάρας προς ΗΠΑ’ σε λίγες ημέρες,τώρα που ψηφίστηκε πανηγυρικά ο προϋπολογισμός εξαθλιώσεις και για το 2014, με το πρόσχημα την συμμετοχή της Ελλάδας σε άλλο ένα ακόμα συνέδριο, αυτήν την φορά στο Metropolitan Club, Μανχάτταν (αλλά χωρίς… Μηταράκη), ενώ μόλις επέστρεψε από την Νέα Υόρκη η κυ. Ντόρα Μπακογιάννη, με την ευκαιρία εκδηλώσεων γιά τα 100 χρόνια της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, φυσικά με έξοδα προπληρωμένα πάντα από τους βαριά φορολογουμένους Έλληνες ,που δεν έχουν να αγοράσουν ούτε γάλα στα παιδιά τους με τις αποφάσεις των κυβερνώντων τουρίστες τις βουλής, οι οποίοι όχι μόνο δεν κατάλαβαν τίποτα από την πρωτοφανείς οικονομική κρίση που δημιούργησαν στον ελληνικό λαό, αλλά συνεχίζουν και ζουν την ανέμελη και χλιδάτη ζωή τους χάρη στα κορόιδα.
Δυστυχώς, στην Ελλάδα, εξαιτίας άγνοιας και διαχρονικής παραπληροφόρησης από ανταποκριτές στις ΗΠΑ συστημικών ΜΜΕ της Αθήνας, μία ομιλία-συζήτηση με ολίγους θεατές αλά … καφενείο, σε” think tank” θεωρείται … ” Σπουδαία υπόθεση”, ενώ στην Αμερική ουσιαστικά δεν λαμβάνεται υπόψην και κανείς δεν ασχολείται με αυτές, παρά μόνο οι ιθύνοντες των Ιδρυμάτων, με την ελπίδα να βρουν θύματα ως οικονομικούς υποστηρικτές.
πληρ: από kalami.net