Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΤα νυχτερινά καλλιτεχνικά...

Τα νυχτερινά καλλιτεχνικά σχήματα στην Θεσσαλονίκη και τα φαινόμενα των καιρών μας.

Τα φαινόμενα και στην διασκέδαση αλλάζουν άρδην και βλέπουμε πως τα περισσότερα καλλιτεχνικά σχήματα, κυρίως στην Αθήνα αντί να δουλεύουν φουλ σεζόν , θα ανοίξουν τον Δεκέμβριο μάλιστα με λίγες ημέρες λειτουργίας (Παρασκευές & Σάββατα).

 

Έτσι λοιπόν ,οι επιχειρήσεις τις διασκέδασης , πλέον πάνε από το κακό στο χειρότερο με τα μέτρα της κυβέρνησης – τρόικας να απλώνει χέρι στα ταμεία των κέντρων διασκεδάσεως, κατάσχοντας και την τελευταία δεκάρα , όσων επιχειρηματιών εκπίπτουν σε φορολογικές παραβάσεις (δηλαδή οι περισσότεροι , αν όχι όλοι) , έστω και για μία απόδειξη, προχωρούν  ακόμα  και σε κλείσιμο των επιχειρήσεων, αφήνοντας χωρίς μεροκάματο χιλιάδες οικογένειες. Αυτό το αίσχος δεν συμβαίνει σε καμιά αναπτυγμένη δημοκρατική χώρα , παρά μόνο στις μαύρες δικτατορίες.

Ο  Πάνος Κιάμος στο “Fix Live και ο Νίκος Μακρόπουλος στο Άστρα live , αποχαιρέτισαν το πιστό κοινό της Θεσσαλονίκης,  συνεχίζουν δε τα ολίγα φιρμάδικα μαγαζιά που έμειναν  στην περιοχή αυτήν .

Για παράδειγμα, στο νυχτερινό κέντρο “Άφιξη Live”, ξεκίνησε η Λένα Παπαδοπούλου, ενώ την άλλη εβδομάδα στο διπλανό χώρο,στο Micro Fix”, θα εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης.

Το δε καλλιτεχνικό σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα και τον Τάκη Ζαχαράτο, θα προσφέρει ένα πρόγραμμα συνδιάζοντας το τραγούδι με την πρόζα , ξεκινά στην πόλη σε λίγες ημέρες και για περιορισμένες εμφανίσεις.

Και η Άντζελα Δημητρίου με τα λαϊκά της τραγούδια θα μας συντροφεύει από τις αρχές Δεκεμβρίου στο “Άστρα Live”, πλαισιωμένη από νέους καλλιτέχνες.

Φυσικά και ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θα λείπει από την γιορτινή ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης , καθώς ξεκινά εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Fix Live,” από τις 13 Δεκεμβρίου.

Στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live”, συνεχίζει το καλά δοκιμασμένο σχήμα με τους καλλιτέχνες  Γιώργο Γιαννιά, Μαρία Ιακώβου και  Σάκη Βέρρο.

Στο μουσικό χώρο “Black is.. Alive” στην Βίλκα, όπου η  Μελίνα Ασλανίδου , μαζί με την Έλενα Δεληχρήστου και μία πλειάδα εξαιρετικών μουσικών από την πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου ,όπου έδωσε το παρών και ο μεγάλος τροβαδούρος Γιάννης Πάριος, μέχρι και την τελευταία βράδια το περασμένο Σάββατο επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Την σκυτάλη στο χώρο αυτό παίρνουν οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας και Ρίτα Αντωνοπούλου έως και τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ από το νέο έτος θα εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας.

Πάντως, σε γενικές γραμμές οι επιχειρηματίες της διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  είναι πολύ δυσαρεστημένοι και εξοργισμένοι με την οικονομική πολιτική και το άνευ προηγουμένου αδυσώπητο κυνηγητό της κυβέρνησης ,  δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα  στην ψυχολογία τους , όμως παρ΄ όλα αυτά  συνεχίζουν να λειτουργούν τα μαγαζιά τους με όλες αυτές τις συνθήκες .

Το δυσάρεστο δε  είναι , ότι στην διασκέδαση έχουμε να δούμε πολλά ακόμα φαινόμενα των καιρών.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ”

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό» (Αβραάμ Λίνκολν). Το ψέμα έχει «κοντά πόδια», η αλήθεια βγαίνει πάντα στο φως. Στις 18 Ιανουαρίου 2021 το Μαξίμου διαφήμιζε ως κάτι σημαντικό «την πρωτοβουλία Μητσοτάκη για την ταχύτερη έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca από την Ε.Ε.», διαβεβαίωνε δε σε όλους τους τόνους ότι το AstraZeneca ήταν «απολύτως ασφαλές εμβόλιο». Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, την ίδια στιγμή (μόλις δύο μήνες μετά, 24.03.2021)  η ίδια  η εταιρεία αποστέλλει έγγραφο με το οποίο παραδέχεται το «ενδεχόμενο θρομβοπενίας και διαταραχών της πήξης» με την παράκληση όπως κοινοποιηθεί, κατ’ απαίτηση του ΕΟΦ, στους ιατρικούς συλλόγους, στους επαγγελματίες υγείας όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και όλων των μονάδων παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, στο υπουργείο υγείας, στη Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας! Εννέα μήνες αργότερα (13.10.2021) ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αποστέλλει σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους έγγραφο με το οποίο επισημαίνει για το συγκεκριμένο εμβόλιο: «Κίνδυνος θρομβοπενίας (περιλαμβανομένης της αυτοάνοσης θρομβοπενίας) με ή χωρίς συσχετιζόμενη αιμορραγίας! Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ! Την ίδια στιγμή, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ψήφιζαν και έθεταν σε εφαρμογή τον επαίσχυντο νόμο 4820/2021 για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Χιλιάδες υγειονομικοί, που έδιναν μάχες και έσωζαν ζωές, τέθηκαν σε αναστολή, χωρίς μάλιστα, κατά σαφή παραβίαση του συντάγματος και του υπαλληλικού κώδικα, να τους καταβάλλεται το ήμισυ των αποδοχών (ενώ σε παιδεραστές, καταχραστές, πάσης φύσεως εγκληματίες τους καταβάλλεται κανονικά)! Δολοφονία χαρακτήρων, αποδόμηση, ευτελισμός, οικονομική και πνευματική εξαθλίωση προφανώς για τους κυβερνώντες και τα «παπαγαλάκια» τους ήταν «παράπλευρες απώλειες», όπως και οι θάνατοι και σοβαρές αναπηρίες του «δώρου της επιστήμης»! Είχαν ψηφίσει και το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ! Στη μεταπολιτευτική δ(ει)μοκρατία άλλο ένα τεράστιο έγκλημα συντελέστηκε γιατί οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί κρύβονται πίσω από την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ή Η ΒΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, που επήλθε σε χιλιάδες συμπατριώτισσες/συμπατριώτες μας, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΚ ΔΟΛΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ «ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ» είναι σοβαρά εγκλήματα, με προστιθέμενες αξιολογικά ποινικές και όχι μόνο συνέπειες. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, στοχοπροσηλωμένη πάντα στον αγώνα επ’ ωφελεία του Έθνους και της Πίστης μας, με καθαρότητα και μακριά από συμφέροντα, με επιστημονική ομάδα νομικών και ιατρών επεξεργάζεται την ανάδειξη και προώθηση, σε εθνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, των αστικών και ποινικών συνεπειών αυτού του εγκλήματος, προκειμένου οι ένοχοι να υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών συμπεριφορών τους! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, πέντε (5) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Εξιχνιάσθηκαν από Αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς -5- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, για τις οποίες συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, -59- χρυσαφικά διαφόρων ειδών, -8- ρολόγια, -3- χρυσά νομίσματα Ιταλίας, -1- κινητό τηλέφωνο   και...

Για τα εικοσιπέντε χιλιάρικα του μισθού του ευρωβουλευτή, τα πουλάνε άλλο, πατρίδα, θρησκεία, κόμμα, συζύγους, γονείς παιδιά και τη «μάννα τους την ίδια» λένε...

Ο ΚΌΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ –ΑΝ ΨΗΦΊΣΕΙ- ΑΓΝΟΎΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. Δίνουν τις ευρωεκλογές στη δεξιά αντί πινακίου φακής? Πριμοδοτούν το *στρατιώτη δέκα ημερών* να γίνει υπουργός εξωτερικών στην επόμενη κυβέρνηση να πουλήσει το Αιγαίο και την Κύπρο χωρίς ούτε μια...

 Ε.Ε. 400 δισ. ευρώ για όπλα και άμυνα; Πού βρήκε!!! 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χαράξει εδώ και καιρό πορεία προς περαιτέρω στρατιωτικοποίηση καθώς οι παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν κάνει τις εταιρείες κατασκευής όπλων και τα απανταχού «γεράκια» να τρίβουν τα χέρια τους. Μέσα σε αυτό...