Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζει την εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, με σύνθημα «Αυτή τη σχολική χρονιά, ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα».
Καλούμε τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της Κεντρικής Μακεδονίας, να αποδείξουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, προσφέροντας σχολικά είδη, τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλόκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο σε ένα μαθητή.στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση, παρακαλούνται να προσφέρουν είδη σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια. Τα σχολικά είδη θα παραλάβουν υπηρεσιακά στελέχη της Π.Κ.Μ και εθελοντές. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξουν εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.