Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Νύχτα είναι και γυρίζει στην Θεσσαλονίκη

Είπα και εγώ να γράψω για την διασκέδαση, μια και τους τελευταίους μήνες άφησα στην άκρη καλλιτέχνες, μουσικούς και επιχειρηματίες , οι οποίοι είχαν τον πόνο τους λόγω αναδουλειάς στα μαγαζιά τους.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ξεκίνησε με την πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στο “Fix Live” , το συγκρότημα Μέλισσες και την Κατερίνα Στικούδη. Το νυχτερινό κέντρο την Παρασκευή ήταν γεμάτο, όχι όμως τίγκα, το Σάββατο όμως έσπασε ρεκόρ από την προσέλευση του κόσμου, έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής,  με τα καλάθια λουλουδιών να πέφτουν βροχή (φώτο, με το φακό του Βάνη ) .

Στην πρεμιέρα παρευρέθει και ο επιχειρηματίας του “Fix” και “Fiver” των Αθηνών Θανάσης Παπαγεωργίου.

 

Το πρόγραμμα του καλλιτέχνη  είναι  όλα τα λεφτά , ο κόσμος διασκέδαζε και χόρευε ακόμα και  πάνω  από τα  τραπέζια , παράλληλα πετούσαν λουλούδια. Ο επιχειρηματίας του “Fix Live” ήταν πολύ ευχαριστημένος με την απήχηση του κόσμου, ωστόσο,  το σέρβις είχε κάποια προβλήματα που χρίζουν διόρθωσης. Φυσικά  το παρών έδωσε και το ΣΔΟΕ .

Στην απέναντι  γειτονιά  , συνεχίζει τις εμφανίσεις η Νατάσσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο “Άστρα “, όπου την Παρασκευή  το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο, ενώ το Σάββατο  γέμισε. Το κοινό της καλλιτέχνιδας είναι  κυρίως μεγαλοκοπέλες και γυναίκες άνω των 40 ετών.

Σην μουσική σκηνή  “Stage” με το σχήμα Λαρεύντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Μίλτο Πασχαλίδης  την Παρασκευή δεν άνοιξε,  ενώ το Σάββατο  και που ήταν ανοιχτό δεν είχε τον ανάλογο κόσμο, ως  αποτέλεσμα   το σχήμα   σταματά τις εμφανίσεις, όπως  καλά   πληροφορήθηκα.

Ο δε Σάκης Ρουβάς με τον Νίνο  έχουν σταμάτησει  τις εμφανίσεις  τους ,  δεν άνοιξαν  παραπέρα  καθώς  την  περασμένη  εβδομάδα δεν είχαν   την ανάλογη  κίνηση , κάτι που ήταν  και αναμενόμενο.

Τα  “Μαμούνια Live” με τον Σάκη Βέρρο και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο  από κίνηση πήγαν μέτρια, ωστόσο  είχαν πολλά λουλούδια  και τις τρεις ημέρες, διότι  οι ξένοι της πόλης  και  οι Αθηναίου πελάτες έκαναν μεγάλες καταστάσεις.

Τα τρία υπόλοιπα κέντρα της πόλης που λυτουργούν  με τοπικά σχήματα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Για παράδειγμα ένα εκ αυτών έκανε τζίρο 700 Ευρώ όλο το βράδυ, ενώ έχει έξοδα 4.500 με το κλειδί.

Στην  νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλινίκης ,αναμένονται  και νέες αφήξεις σχημάτων , όπως αυτό με τον Γιώργο Μαζωνάκη  μαζί με την Κατερίνα Στανίση, που  ξεκινούν εμφανίσεις στις 29 Μαρτίου σε  νυχτερινό κέντρο της περιοχή Σφαγείων.

Σε γενικές γραμμές, τα μπουζούκια  σκοπεύουν  να πάρουν τον κόσμο  τους πίσω  από τα μπαράκια και τα κλαμπάκια , ανεβάζοντας μεγάλα ονόματα  στην ίδια πίστα , ώστε να προσελκύσουν τους θαμώνες.  Κάποιοι επιχειρηματίες τα καταφέρνουν, κάποιοι άλλοι όχι.

Όπως μου εκμυστηρεύτηκε φιρμάτος καλλιτέχνης και προς τιμήν του δε , ότι   “τα μεροκάματα  όλων των καλλιτεχνών και μουσικών   θα πρέπει να κατεβούν κατά πολύ, καθώς και η τιμή της φιάλης   πρέπει να φτάσει στα επίπεδα ,  πριν το  Ευρώ εποχή ,  δηλαδή κάπου στις 25.000 Δραχμές,  εάν θέλουν   πραγματικά  οι επιχειρηματίες αλλά και εμείς  οι καλλιτέχνες   να πρωταγωνιστούν και πάλι τα νυχτερινά κέντρα  στην διασκεδάσει των Ελλήνων”.

Στο χέρι τους είναι να αλλάξουν τα πράγματα ,  αλλιώς, πολύ θα  αναγκαστούν να αλλάξουν και  επάγγελμα .

Αυτά προς το παρών και έπεται συνέχεια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέσω του θεσμού των «Μαθητικών Εφημερίδων» και το Γραφείο Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα 

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέσω του θεσμού των «Μαθητικών Εφημερίδων» και το Γραφείο Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ευρώπης» με θέμα «Η Δημοσιογραφία ως πυλώνας Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία ως...

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. 

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας Alter Ego δεν βιάζoνται να προχωρήσουν σε επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας. Mετά την εξαγορά του τίτλου έγιναν κάποιες κινήσεις και επαφές για επιλογή στελεχών που θα τεθούν...

”Mονή της Χώρας”. Γιατί οι διαμαρτυρίες; Την εκκλησία στην Κων/πολη, μετάτρεψε σε τζαμί, η Τουρκία, επίσημα, 6 Μαίου 2024, δηλ. 571 χρόνια μετά την...

''Mονή της Χώρας''. Γιατί οι διαμαρτυρίες; Την εκκλησία στην Κων/πολη, μετάτρεψε σε τζαμί, η Τουρκία, επίσημα, 6 Μαίου 2024, δηλ. 571 χρόνια μετά την ''άλωση της Πόλης''. Χτίστηκε, επί βυζαντινής αυτοκρατορίας, τον 13ο αιώνα. Η μετατροπή δεν ενόχλησε πατριαρχείο...

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...