σε Αθηναϊκό κέντρο που ακόμα καλά – καλά δεν ξεκίνησε. Το κλίμα είναι τεταμένο, όπως και οι παράλογες απαιτήσεις των τριών καλλιτεχνών, να έχει ο καθένας την δική του ορχήστρα. Το σχήμα από τις πρώτες τρεις εβδομάδες έδειξε ότι δεν πηγαίνει καλά όσο το περίμεναν.
Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν, αφού τα μεροκάματα των 9.000 Ευρώ, των 2.600, των 2.000, των 2.000, και των 1.000 Ευρώ τρέχουν, συν τα λειτουργικά έξοδα, κάνουν το μαγαζί να είναι μέσα με τα ταμπούνια.
Ποιος να πρωτοπληρωθεί, με ένα μαγαζί που δεν γεμίζει ποτέ;;;
Οι χαλαροί ρυθμοί, οι καθημερινές διαπλοκές, διχόνοιες, και δεν συμμαζεύεται, η κατάσταση δεν πάει άλλο. Το πρώτο όνομα του κέντρου το κατάλαβε και ήδη αποχώρησε.
Πίσω έμειναν οι μικροί καλλιτέχνες και οι πιο φασαρτζήδες. Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια αν και εφόσον υπάρξει!!!!!!!