του Μ. Χριστοδουλόπουλου και του Ζ. Μελά στο νυχτερινό κέντρο Boom, όπου πήγε ανέλπιστα καλά, παρ΄ όλο που ήταν μακριά από το κέντρο της πόλης και όλοι προέβλεπαν ότι δεν θα τραβήξει κόσμο. Κι όμως το σχήμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τα λουλούδια να ξοδεύονται κατά χιλιάδες, με τον κόσμο, αλλά κυρίως με το ταμείο να είναι γεμάτο, κάτι που τονίζω ιδιαίτερα, καθώς
τελευταία υπάρχει το φαινόμενο σε κάποια κέντρα της πόλης, να είναι φίσκα από κόσμο, αλλά τα ταμεία τους να είναι άδεια στο σκούπισμα.
Πως γίνεται αυτό;; Γίνεται και παραγίνεται.
Όταν πουλούν τζαμπαντάν φιάλες αβέρτα – κουβέρτα τα Ραδιόφωνα, γυράδικα (ΕΛΕΟΣ), καφετερίες, πιτσαρίες, σε λίγο και τα γαλατάδικα, αρκεί να πουλούν το προϊόν τους, τότε όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά είναι πλέον κατάντια !!!!!!
Αν συνεχιστεί αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο τότε είναι βέβαιο ότι πολλοί μαγαζάτορες θα φορέσουν σικ λουκέτα, στις πόρτες των κέντρων, και οι ίδιοι να πάνε στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα ώς επακόλουθο να κλείσουν και όλες οι άλλες παραπάνω αλυσιδωτές επιχειρήσεις που κερνούν τζαμπαντάν φιάλες των κέντρων.
Τότε θα έχουμε το φαινόμενο της Αλβανίας όπου όλοι πάνε για ύπνο με τις κότες, σε μια νεκρή πόλη.
Μπουρ….ρ….ρ
Ουέ και αλίμονο μας !