στις 28 Οκτωβρίου θα δώσει συναυλία στο ιστορικό “Sanders Theatre at Harvard University” της Βοστόνης,όπου Θα παρουσιάσει το νέο του CD με τίτλο «Σκοτεινός Έρωτας» “Amor Oscuro”, κυκλοφορεί από την Sony, σε μουσική του Δημήτρη Μαραμή και τα Λυρικά ποιήματα που προσαρμόζονται σε ελληνική απόδοση του ποιητή Σωτήρη Τριβιζά από τα ποιήματα του Federico Garcia Lorca. Μια μοναδική πολιτιστική εκδήλωση που συγκεντρώνει δύο μεγάλες παραδόσεις λυρικών, ποίησης, και μουσικής (Ισπανικά – Ελληνικά).Mε αφορμή τα 70 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Ισπανού ποιητή Federico Garcia Lorca
Ο Διεθνής Έλληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης που άνοιξε με την φωνή του τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Αθήνα 2004”, θα τραγουδήσει στην εκδήλωση στα Ελληνικά, Ισπανικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά.
Το ελληνικό ίδρυμα είναι ένα μη κερδοσκοπικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ένα κέντρο απο το έτος 1988 στη λεωφόρο 1038 Μασαχουσέτη στην πλατεία του Χάρβαρντ στο Καίμπριτζ.
Η αποστολή της είναι «να δημιουργήσει μια μεγαλύτερες συνειδητοποίηση και μια κατανόηση των εξαιρετικών επιτευγμάτων του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα στο παρόν.»