Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΧάρης Βεργούλης, δικηγόρος

Χάρης Βεργούλης, δικηγόρος

nomos.jpg επί πολλά χρόνια γραμματεύς του δικηγορικού συλλόγου Θεσ/νίκης, στην εκπομπή <Ελληνικό Φαινόμενο> με τον Νίκο Βάνη σχολίασε τα αποτελέσματα την βραδιά των εκλογών, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πως κρίνει την πορεία των δύο μεγάλων κομμάτων, απάντησε πως από καιρό από συζητήσεις που είχε σε νομικό κύκλο, είχε πει ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, με κίνδυνο ενδεχομένως και να μην μπορέσουν, να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Επεσήμανε μάλιστα ότι οι πολιτικοί μας πρέπει να αλλάξουν τακτική με βαθιές τομές στον κοινωνικό ιστό της χώρας,  επίσης πάνω απ΄ όλα οι 300 βουλευτές να αλλάξουν και να έλθουν και πάλι κοντά στον πολίτη, στον ψηφοφόρο, καθώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αυτονόητη σχέση πολίτη και βουλευτή είναι ανύπαρκτη, γι΄αυτό και ο κόσμος απομακρύνθηκε από τα πολιτικά δρώμενα, δείχνοντας αδιαφορία, και κυρίως η νέα γενιά.

Στην ερώτηση γιατί απέχει η νέα γενιά από την πολιτική και ούτε εφημερίδα δεν αγοράζει, ο κύριος Βεργούλης απάντησε πως η νέα γενιά βαρέθηκε να ακούει τα ψέματα των πολιτικών και τις μεγάλες υποσχέσεις, ενώ η ανεργία τους πλήττει όλο και πιο πολύ. Ήλθαν σε σημείο τέτοιας αγανάκτησης με αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση στην πολιτική ζωή του τόπου.

Για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ αν θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και να πάει μπροστά, ο εκλεκτός δικηγόρος κ. Βεργούλης απάντησε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο, διαφορετικά θα πηγαίνει από ήττα εις ήττα, δεν θα μπορέσει να βρει τον δρόμο της εξουσίας καμιά φορά.

Κλείνοντας τόνισε ότι τα αποτελέσματα που είχαν βγει μέχρι εκείνη την ώρα της συνομιλίας τους (15%) με την ΝΔ μπροστά το είχε προβλέψει προ καιρού.

Έδωσε νέο ραντεβού για να κουβεντιάσουμε το ίδιο θέμα, μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης όποια κι αν είναι αυτή.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...