Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΟι χειμερινές πίστες...

Οι χειμερινές πίστες της Θεσ/νίκης

sirtaki3.bmpετοιμάζονται να ανοίξουν στην περιοχή Σφαγείων. Οι επιχειρηματίες ομορφαίνουν τα κέντρα τους με ανακαινίσεις, αλλά θα δούμε και νέους χώρους από νέους επιχειρηματίες. Έτσι η νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη θα είναι με ποικίλα σχήματα και ανταγωνιστική.  

Το κέντρο “Μούσες εν χορώ” (το μόνο στην καρδιά της πόλης) ανοίγει στις 25 Σεπτεμβρίου με τον Δαναό επικεφαλής των καλλιτεχνών, τον Ν. Χαλβατζή, και τον Σ. Αρσενίου. Ενώ πολλές αλλαγές θα δούμε στις γυναικείες φωνές και παρουσίες. Το πρόγραμμα ετοιμάζεται πυρετωδώς, και θα είναι άκρως λαϊκό.

Tο “Galla Studio” ετοιμάζεται με λαϊκό πρόγραμμα, με τους καλλιτέχνες Χ. Κωσταρά, Δαμάσκο και Μίλη. Η τιμή της φιάλης από 80 ως 100 Ευρώ κομπλέ.

Το “Ρόδον Live” άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια, όπου ενδεχομένως θα δούμε να εμφανίζεται ο Ν Βέρτης από την μήνα Δεκέμβριο, και η τιμή της φιάλης μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Το πρώην κέντρο “Μάσκες” (δεν έχει βγει ακόμα η νέα ονομασία) θα ανοίξει στα μέσα Οκτωβρίου με το Π. Ραφαηλίδη και ως έκτακτη εμφάνιση (Gest Star) τον Γκικτίδη, με πρόγραμμα  νεανικό.

Στα “Μαμούνια Live” ετοιμάζεται να ανοίξει με το σχήμα του Θ. Φέρρη, τον Ναπολέων Μακρή, και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών. Ενώ ο Βαλάντης φεύγει για τις Αθηναϊκές πίστες. Η τιμή της φιάλης θα κυμαίνεται από 90 – 11 Ευρώ κομπλέ.

Το “FIX Live” ανοίγει στις 18 Οκτωβρίου με πάρα πολύ πλούσιο πρόγραμμα και πλειάδα καλλιτεχνών όπως ο Γ. Τσαλίκης, Σ. Κωνσταντίνου, Going Through, Μαρίτα, τα Χάλκινα της Γουμένισσας, Μ. Λύτρα και την κυρία από την Άρτα για τα δημοτικά άσματα. Η τιμή της φιάλης εκτιμάται στα 150 Ευρώ.

Η “Μουσική σκηνή  FIX” με τον Τ. Ζαχαράτο και ένα μεγάλο επιτελείο ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου με ένα πρόγραμμα που θα χαρίζει πολύ γέλιο.

Ο “Μύλος” (Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού) ανοίγει για καλλιτεχνικές βραδιές με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στα μέσα Οκτωβρίου.

Η “ Πύλη Αξιού” ξεκινά με τις καταπληκτικές φωνάρες που θα μας χαρίσουν αξέχαστες Ελληνικές βραδιές με το Θέμη Αδαμαντίδη και την Ελένη Βιτάλη στα τέλη Οκτωβρίου.

Τα “Άστρα Live” ανοίγει στις 20 Σεπτεμβρίου με την Πάολα και τον Κ. Σερέτη, με άκρως λαϊκό πρόγραμμα.

Το “Ορόσημο Live” ανοίγει με τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο και τον Ψάλτη στα τέλη Οκτωβρίου.

Ενώ το “Έρως Live” ξεκινά με τον Χ. Αβραμίδη στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πολλά τα σχήματα με πλούσια προγράμματα για την πόλη της Θες/νίκης όπου όλα θα δουλέψουν ικανοποιητικά ως τρελλά, αν οι μαέστροι των κέντρων αυτών θα τα καλοσχεδιάσουν με άκρως χορευτικά τραγούδια , έτσι ώστε οι θαμώνες να απολαύσουν πραγματικές Ελληνικές βραδιές.

Για το προσωπικό θα συμβούλευα να είναι άψογο και να σταματήσει τις αρπαχτές που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον κόσμο. Πάνω απ΄ όλα να εφοδιαστεί με ευγένεια και σβελτάδα από το πρώτο τραπέζι πίστας ως το τελευταίο δίπλα στις τουαλέτες. Και οι μεν και οι δε αφήνουν χρήμα στην επιχείρηση ,απ΄ όπου θα πληρωθούν όλοι.

Όσο για τους επιχειρηματίες θα τους συμβούλευα για πολλοστή φορά να διώξουν από τα κέντρα τους κάποιους “δήθεν” συνεργάτες, συμβουλάτορες, αεριτζήδες, λαμογιότατους ,οι οποίοι κόπτονται μόνο για τις χοντρές εισπράξεις.

Η μπάλα πρέπει φέτος να παιχτεί χαμηλά, καθώς η χειμερινή περίοδο με τόσα σχήματα στα κέντρα θα είναι δύσκολη, απρόβλεπτη και άκρως ανταγωνιστική.

Ο δε Ν. Βάνης θα είναι στο πλευρό αυτών που ακούν, με καθαρά αυτιά και χωρίς παρωπίδες.

Τους εύχομαι καλό χειμώνα και καλές δουλειές !!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...