Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένας ιός, που προσβάλλει ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( παράδειγμα λογαριασμούς στο yahoo ).
Ο ιός αυτός στέλνει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα σε όλες τις επαφές του εν λόγω ατόμου που προσβάλλει , παρακαλώντας κάθε έναν από τις επαφές, να έρθει σε επαφή μαζί του ώστε να του στείλει χρήματα , διότι βρίσκεται για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και του έχουν κλέψει τις βαλίτσες, το κινητό τηλέφωνο και όλα σχεδόν τα προσωπικά του αντικείμενα.
Παρακαλείτε, όποιος λάβει τέτοιο μήνυμα , να το αγνοήσει , γιατί απλά πρόκεται για κάποιον υπολογιστικό ιό.
Έτσι, όποιος έχει υποψία ότι έχει προσβληθεί από τον εν λόγω ιό, ας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα κρίνει, ώστε να απαλλαγεί από αυτόν.
Απο την ομάδα σύνταξης ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ