Στην λεωφόρο των μπουζουκιών (περιοχή αεροδρομίου Μακεδονίας) με τα λιγοστά καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα , σιγά-σιγά τα μαζεύουν και μετακομίζουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ανοίξουν τα χειμερινά τους μαγαζιά .
Εντούτοις, ο Νίκος Βέρτης στο “Όραμᨔ παίρνει παράταση το πρόγραμμα του μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, όπως και το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμο στην ίδια περιοχή..
Αναφορικά για τους δυο καλλιτέχνες, ο Νίκος Βέρτης εν συγκρίσει με τον Αντώνη Ρέμο είχε περισσότερο κόσμο, με πολλά ΙΧ να γεμίζουν το πάρκινγκ , ενώ ο Αντώνης Ρέμος είχε κόσμο από νεολαία που έφτανε στο νυχτερινό κέντρο με την αστική συγκοινωνία με το τελευταίο δρομολόγιο στις 01:00 τα μεσάνυχτα.
Έτσι βλέπαμε στις 5 τα ξημερώματα να περιμένουν πολλά κοριτσόπουλο και αγόρια στη στάση, ώστε να πάρουν το δρόμο τις επιστροφής προς τα σπίτια τους, με το πρώτο λεωφορείο της γραμμής
Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση, μου θύμισε δε τα παλαιότερα χρόνια. Φανταστείτε πόσο φτωχός έγινε ο Έλληνας.
Τα δύο μεγάλα σχήματα Βέρτης & Ρέμος στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία τα πήγαν αρκετά καλά, έχοντας τον ανάλογο κόσμο.
Ο Νίκος Βέρτης μετά το τέλος των εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη, την χειμερινή περίοδο θα εμφανίζεται και πάλι στην Αθήνα, στο νυχτερινό κέντρο “Φαντασία”,
Όπως και ο Αντώνης Ρέμος στο “Αθηνών Αρένα”.
Η χειμερινή περίοδος στα κέντρα τις πόλης , ανοίγει σήμερα στα Μαμούνια Live” και από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, θα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη ο Πάνος Κιάμος.
Μάλιστα, για το πρόγραμμα ,την Δευτέρα και την Τρίτη είχε οντισιόν και με τους καλλιτέχνες που επιλέχτηκαν αμέσως ξεκίνησαν εντατικές πρόβες.
Όσο για την τιμή της φιάλης , που θα κυμαίνεται στα 160 η απλή, 180 η σπέσιαλ και 120 Ευρώ για φοιτητές, αλλά και όσοι κλείνουν τραπέζι μέσω διαδικτύου,ωστόσο, κύριε επιχειρηματία και καλλιτέχνη, η φιάλη γενικά θεωρείτε ακριβή, θα πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον στα 140 – 150 η απλή και στα 160 Ευρώ η σπέσιαλ.
Στο νυχτερινό κέντρο “Theama Live” , σε λίγο καιρό ξεκινούν εμφανίσεις ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης μαζί με τον Γιώργο Γιασεμή.
Στην πόλη έρχονται και άλλα σχήματα και προγράμματα να προστεθούν, παρ΄ ότι υπάρχει κρίση. Όμως, για να μην υπάρξουν γκρίνιες, θα πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους, τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι καλλιτέχνες ώστε να κατεβάσουν τις τιμές, αλλά και τα μεροκάματα.
Άϊντε και καλό χειμώνα!